Vacature Accountmanager Metaalrecycling

Accountmanager Metaalrecycling in Rotterdam

Accountmanager metaalrecycling

Als accountmanager bij Krommenhoek Metals kan je goed met prestatiedruk omgaan en krijg jij energie van koude aquisitie, behalen van commerciele doelen en het binden, boeien en behouden van klanten. Je draag service in schroot uit en draagt graag bij aan een groenere wereld!

Wij zoeken een salestijger die goed met prestatiedruk om kan gaan en energie krijgt van het behalen van commerciële doelen. Je wilt klanten graag boeien, binden en behouden en je steentje bijdragen aan een groenere wereld.

Als accountmanager bij Krommenhoek Metals kan je goed met prestatiedruk omgaan en krijg je energie van van het behalen van commerciële doelen. Bij Krommenhoek Metals hebben wij een passie voor oude metalen en is het onze missie om bedrijven in heel Nederland op een milieuverantwoorde manier om te laten gaan met oude metalen. Zo plaatsen wij containers en palletboxen op locatie en zorgen voor een duurzame- en milieuverantwoorde recycling van de metaalafvalstromen. Jij gaat als accountmanager bij deze bedrijven op bezoek en onderstreept de toegevoegde waarde van Krommenhoek Metals voor hun organisatie. Het doel is deze bedrijven klant te maken van Krommenhoek Metals. Naast klanten werven is het heel belangrijk dat bestaande klanten ook echt klant blijven. Hier komt relatiemanagement om de hoek kijken.

Wat ga je precies doen? - Uitvoeren van commerciële activiteiten gericht op het boeien, binden en behouden van klanten; - Bevorderen van duurzaamheid binnen bedrijven in Nederland door hen te ondersteunen bij het milieuvriendelijk omgaan met oude metalen; - Opstellen en versturen van offertes; - Communiceren van prijzen aan klanten en leveranciers; - Analyseren van de markt en hier tijdig op inspelen indien mogelijk; - Gegevens correct verwerken in ons softwaresysteem; - Vertegenwoordigen van Krommenhoek Metals met een professionele uitstraling naar klanten en collega's; - Assisteren bij operationele taken indien nodig;

Wat bieden wij? - Een goed salaris en bonusregeling; - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; - Lease auto; - Laptop en Iphone; - Uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden; - Thuiswerken is mogelijk; - Gezellig uitjes en een leuk team;

Wat vragen wij? - MBO/HBO werk- en denkniveau; - Je beheerst de Nederlanse en Engelse taal in woord en geschrift; - Het liefste spreek en schrijf je ook in het Frans, dit is geen vereisten; - Je hebt gevoel voor axquisitie en relatieonderhoud; - Je werkt gestructureerd in CRM; - Je hebt ervaring met MS Office; - Je draagt graag een steentje bij aan een betere wereld; - Een basiskennis van metalen zou prettig zijn, maar is geen vereisten; - Je vindt het fijn om met targets te werken; - Je bent flexibel en wil je collega's helpen als dat nodig is.

Wat bieden wij?

  • Lease auto
  • Bonusregeling
  • Thuiswerken
  • IJzersterke werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!

Krommenhoek Metals
Linschotenstraat 33
3044 AV Rotterdam
Nederland

Stuur ons een WhatsApp bericht

Functie:accountmanager metaalrecycling
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KH Metals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Accountmanager Metaalrecycling KH Metals 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures