Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Vondelingenplaat Rt

Ben jij een administratieve alleskunner met een passie voor projecten? Wil je werken in een dynamische omgeving op de locatie van Shell in Pernis? Dit toonaangevende bedrijf in de industriële reiniging heeft een geweldige kans voor jou! Aan de slag voor 32 of 40 uur per week voor een salaris tot wel € 3500,- per maand? Lees snel verder en begin volgende week al!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tot wel € 3500,- per maand o.b.v. 40 uur!
  • Maak jij indruk? Dan mag je vast blijven!
  • Op locatie bij Shell Pernis!
  • Flexibele kantoortijden!
  • Toegankelijk en gezellig team!
  • Diverse werkzaamheden; geen dag is hetzelfde!
Wie ben jij

Jij bent de administratieve held die we zoeken! Je bent vertrouwd met Microsoft Office en SAP. Ervaring met projectadministratie is een pluspunt. Als je ervaring hebt met TRACK of een vergelijkbaar facturatiesysteem, heb je een streepje voor.

Wat ga je doen

Als Medewerker Projectadministratie zullen jouw taken erg divers zijn. Het definitief maken van (pre) planningen in Excel, mails afhandelen, formulieren controleren en werkbonnen archiveren. Ook ben je bezig met de transportadministratie up-to-date houden, inclusief afvoerbonnen en weegbonnen van ATM. Het facturatie proces van personeelsuren in het Shell Track systeem bijhouden. Het aanvragen van overrides voor uren die nodig zijn voor complete facturatie, vallen ook onder jouw takenpakket.

Waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een Vlaams bedrijf met een rijke geschiedenis en een passie voor industriële reiniging. In Nederland zijn we sinds 2012 actief en hebben we ongeveer 110 collega's in Terneuzen en Rotterdam. Hier zijn er volop groeimogelijkheden, met kansen om tijdens werktijd cursussen en opleidingen te volgen en jezelf te specialiseren. Op onze locatie in Rotterdam wordt er nauw samengewerkt met ongeveer 50 collega's. De vestigingen Hoek en Rotterdam werken intensief samen. Deze samenwerking creëert een sterke band tussen collega's. Daarbij krijg je 24 vakantiedagen en 22 ATV-dagen (op basis van een jaar en een 40-urige werkweek).

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Administratief medewerker
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rotterdamzuid@tempo-team.nl of 651851927. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Administratief Medewerker Tempo-Team 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures