Vacature Administratief Medewerker Weegbrug

Administratief Medewerker Weegbrug in Rotterdam

Administratief medewerker weegbrug

Als administratief weegbrugmedewerker bij Krommenhoek Metals vervul je een uitdagende en zeer verantwoordelijk functie. Je houdt je vanaf je eigen werkplek vooral bezig met het correct wegen van inkomende en uitgaande vrachtwagens. Daarnaast dien je zorgvuldig en accuraat administratieve taken uit te voeren, zoals het opstellen van transportdocumenten voor elke transportbeweging.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige administratief weegbrugmedewerker met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid.

Als administratief weegbrugmedewerker bij Krommenhoek Metals vervul je een uitdagende en zeer verantwoordelijk functie. Je houdt je vanaf je eigen werkplek vooral bezig met het correct wegen van inkomende en uitgaande vrachtwagens. Daarnaast dien je zorgvuldig en accuraat administratieve taken uit te voeren, zoals het opstellen van transportdocumenten voor elke transportbeweging. Je werkt actief samen met je collega's om het proces soepel te laten verlopen en controleert de binnenkomende kwaliteiten van materialen. Je bent een visitekaartje naar onze klanten en een vriendelijke en representatieve uitstraling is hierbij belangrijk.

Als persoon ben je zelfstandig, communicatief vaardig en werk je accuraat. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden. De weegbrug wordt van 07.00 tot 17.00 uur bemand, samen met jouw collega's zorg je voor de bezetting binnen dit tijdsbestek.

Wat ga je precies doen? - In- en uitwegen van vrachten; - Opstellen van transportdocumenten; - Kwaliteitscontrole van producten; - Je onderhoudt bestaande klantrelaties; - Je ziet toe op de acceptatievoorwaarden van afvalstoffen; - Uitvoeren van administratieve werkzaamheden; - Beantwoorden van telefoongesprekken en e-mails; - Zorgen voor vriendelijke en representatieve communicatie met klanten en collega's.

Wat bieden wij? - 40- uur per week; - Goede arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en extra vakantiedagen; - Flexibele werktijden; - Een leuke en uitdagende functie in een prettige en snelgroeiende werkomgeving; - Korte communicatielijnen binnen een familiebedrijf; - Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, denk aan; trainingen, workshops, promotie; - Een positieve werkomgeving; leuke collega's en een goede work-life balance; - Gezondheid en welzijn; programma's en initiatieven die bijdragen aan de gezondheid zoals een PMO, sportschoolabonnement en lease a bike

Wat vragen wij? - MBO werk- en denkniveau; - Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - Minimaal eens per maand op zaterdagochtend beschikbaar; - Je bent sociaal en hebt sterke communicatieve vaardigheden; - Basiskennis van metalen. Heb je dit niet? Wij helpen je graag ontwikkelen; - Je bent flexibel en wil je collega's helpen als dat nodig is;

Heb je vragen of wil je solliciteren?
Bel naar , mail naar of vul onderstaand formulier in.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris
  • Laptop en Iphone
  • Mogelijkheid tot doorgroeien
  • IJzersterke werkomgeving
  • Opleidingen

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!

Krommenhoek Metals
Linschotenstraat 33
3044 AV Rotterdam
Nederland

Stuur ons een WhatsApp bericht

Functie:administratief medewerker secretariaat
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KH Metals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Administratief Medewerker Weegbrug KH Metals 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures