Vacature Adviseur Particulier

Adviseur Particulier in Poortugaal

Offcanvas

 1. Adviseur Particulier

You Sure De Kilometerverzekering

Schade Bergen Fulltime Parttime

Ga jij de uitdaging aan om te werken bij een steeds groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden? Heb je affiniteit met autoverzekeringen en weet je die ook te verkopen? Kom dan ons team versterken!

Ontdek Kilometerverzekering.nl, onderdeel van You Sure. Wij zijn een online vergelijker voor schadeverzekeringen, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ons energieke team is gehuisvest in een sfeervol pand in Bergen en staat 6 dagen per week klaar om klanten te helpen. Bij ons vind je een onafhankelijke vergelijking van verzekeringen en wij zijn niet in eigendom van een verzekeraar.

Jouw functie als Adviseur Particulier

Als Adviseur Particulier ben je regelmatig in gesprek met zowel bestaande als nieuwe relaties. Met jouw commerciële instelling begeleid je klanten naar de ideale verzekering of pakket via de Kilometerverzekering, waardoor ze met vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan.

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent een onmisbare schakel voor onze klanten. Jij zorgt voor een vlotte afwikkeling van nieuwe aanvragen en voor wijzigingen op bestaande verzekeringen. Je bent nauwkeurig en snel in jouw werk en nieuwe computersystemen zijn voor jou een fluitje van een cent. Met ervaring in verzekeringen en bij voorkeur kennis van autoverzekeringen, ben je resultaatgericht en commercieel ingesteld en altijd gericht op het leveren van kwaliteit.

Dit neem jij mee

Jij bent goed in verkopen en werkt nauwkeurig en snel. Ook ben je sterk in het onderhouden van klantrelaties en kan je jezelf goed in klanten verplaatsen. Zij voelen zich gehoord als jij hen verder helpt. Naast deze kwaliteiten zijn wij op zoek naar iemand die het volgende in huis heeft:

 • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met verkopen van schadeverzekeringen
 • Bij voorkeur werkzaam geweest bij een assurantiekantoor of verzekeraar
 • Minimaal WFT-diploma: WFT Particulier, of bereid deze te halen

Wij bieden

Bij de Kilometerverzekering zijn al onze collega's belangrijk, want alleen dankzij hen kunnen we samen groeien in deze competitieve markt. Als Adviseur Particulier ben jij een belangrijk onderdeel van onze organisatie. En daar staat natuurlijk wat tegenover. Dit kan jij van ons verwachten:

 • Een functie vanaf 24 uur per week
 • Goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Premievrije pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen
 • Borrels, personeelsfeesten en onder andere "Fit & Fun" acties

Aanbieding

Als alle neuzen dezelfde kant op staan, bieden wij je een contract aan. Neem dit rustig door en stel vragen als je die hebt. Zie jij het ook zitten? Dan plannen wij je eerste werkdag in!

The Insurance Company.Functie:adviseur particulieren
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yellow Hive via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Adviseur Particulier Yellow Hive 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures