Vacature Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Adviseur Verkeer en Mobiliteit in Rhoon

Adviseur verkeer en mobiliteit

Wij zoeken een enthousiaste collega die in deze brede functie zelfstandig met civieltechnische projecten aan de slag gaat. Je werkt aan oplossingen en verbetermogelijkheden van vraagstukken op het gebied van mobiliteit en verkeer en zet ze om in praktisch uitvoerbare plannen. Je bent communicatief vaardig, proactief en een goede gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Reageer dan op de functie van

36 uur

€4.020,- en €5.725,- (Schaal 11)

Fulltime

Vragen?

Neem contact op met ()

Wat ga je doen?

Je staat voor de mooie uitdaging om in de gemeente Albrandswaard de woonkwaliteit en bereikbaarheid te versterken. Je werkt in een dynamische omgeving, een regio met veel zware infrastructuur en mooie polders met cultuurhistorische dijklinten. In de gemeente liggen diverse snelwegen, spoorlijnen, een tramlijn en de Rotterdamse metro. Onze buitengebieden zijn aantrekkelijk ingericht voor fietsers en wandelaars. Voor onze inwoners, bedrijven en bezoekers liggen er diverse uitdagingen om de bereikbaarheid en leefbaarheid van onze gemeenten te verbeteren. Jij kan hieraan een mooie bijdrage leveren.

Je hebt dagelijks te maken met de regionale stedelijke dynamiek, waaronder de verdichting van wonen en groei van bedrijvigheid. Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een nieuwe Mobiliteitsvisie en voor het versterken van de OV-knooppunten bij de metrohaltes Rhoon en Poortugaal. Ook werk je mee aan de integrale planontwikkeling voor diverse woningbouwlocaties, waaronder de Antes-locatie. Je hebt oog voor het behouden van de leefbaarheid en leefkwaliteit. Je gaat proactief aan de slag om vanuit mobiliteit de verbinding te leggen met diverse ruimtelijke-, economische-, gezondheids-, klimaat- en sociale opgaven. Je adviseert de wethouder en college over lokale en regionale mobiliteitsvraagstukken in afstemming met collega's en externe partijen. Je bent daarbij in staat om een heldere en bondige adviezen te geven. Ook werk je in integrale projecten aan de woningbouwopgave, de bereikbaarheid voor de logistieke sector of maatregelen gericht op duurzame mobiliteit.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 11 volgens de CAO Gemeenten. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €4.020,- en €5.725,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;

Dit bieden wij naast je salaris

 • 17,05% keuzebudget 17,05% keuzebudget bovenop je salaris in te zetten voor aanschaf extra vakantiedagen, sportschoolcontributie, extra salaris, fietsvergoeding of reiskostenuitruil.
 • Goede ABP Pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Diverse kosteloze opleidingen

Werken voor Albrandswaard?

De prachtige groene dorpen Rhoon en Poortugaal en het fijne Portland vormen samen de gemeente Albrandswaard. Met elkaar vormen de bewoners en ondernemers een hechte gemeenschap, genieten van de prachtige groene omgeving en profiteren van alle voorzieningen in de dorpen, wijken en omgeving. De verbindingen met stad en land zijn uitstekend, via de metro sta je in 20 minuten in hartje centrum van een bruisende stad.

Albrandswaard als werkgever

Waar we voorgaande jaren nauw verweven waren met gemeente Barendrecht en Ridderkerk, krijgt deze samenwerking in de toekomst een andere invulling.

Albrandswaard bouwt aan de toekomst met een nieuwe, compacte organisatie. We nemen een belangrijke stap door weer zelf verantwoordelijk te worden voor beleid en uitvoering.
We houden nadrukkelijker zelf de regie in handen en blijven de samenwerking koesteren. Ons doel is de dorpen zorgvuldig voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. Op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptie, zorg en woningbouw zijn we fors aan de slag. Ook liggen er mooie kansen op het gebied van recreatie en toerisme. En dat doen we graag met nieuwe collega's. Collega's die in de wijken en op onze locaties het gezicht van Albrandswaard willen worden.

Ben jij Albrandswaard?

In Albrandswaard ga je het verschil maken. Daarbij krijg je natuurlijk je specifieke taken, maar kijk ook vooral verder. En om je heen. Want samen zien en bereiken we meer. In een klein team kan, mag en moet je soms grenzen opzoeken en doorbreken. Daarmee wordt je baan leuker, het werk afwisselender en het resultaat beter! De stap naar Albrandswaard is een stap in een nieuwe wereld, een wereld die je zelf gaat ontdekken en verbeteren.

Natuurlijk werk je afwisselend op locaties, binnen en buiten. Maar ons gemeentekantoor is een prachtige nieuwe plek waar je vanuit de metro zo binnen loopt, lekker naar toe fietst of makkelijk en gratis parkeert. Ook het opladen van je auto of fiets is geen probleem. Daarbij is de koffie van barista-kwaliteit.

Met onze partners zorgen we dat alle gemeentelijke dienstverlening wordt ingevuld. En zelf geven we sturing, zorgen we dat we de wensen en eisen van bewoners en ondernemers kunnen overtreffen. Maar daar hebben we wel mensen zoals jij voor nodig!

Wat vragen we van je?

Je hebt HBO of WO werk/denkniveau en ruime ervaring binnen het vakgebied Verkeer en Mobiliteit.

Wij zoeken een ervaren adviseur op het gebied van mobiliteit, die ook affiniteit heeft of eenvoudig aansluiting vindt met gerelateerde disciplines.. Je kan projecten leiden van A tot Z en bestuurders adviseren over actuele of toekomstige ontwikkelingen. Je hebt een brede interesse in diverse verkeerskundige vraagstukken en ontwikkelingen, hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent verbindend. Je kan je eigen werkzaamheden goed organiseren, prioriteren en plannen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor werknemers in dienst van een gemeente is de cao Gemeenten van toepassing. Deze CAO kun je vinden via deze link: https://www.caogemeenten.nl/

Wil jij werken voor de allerleukste gemeente in deze regio?

Vind je het niet erg dat geen enkele dag hetzelfde is? Om samen te bouwen aan een nieuwe organisatie en waar jouw inbreng en ideeën waardevol zijn? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! In gesprek kunnen wij dan ook laten zien wat wij jou te bieden hebben.

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Momenteel hanteren we een aangepast sollicitatieproces vanwege het grote aantal openstaande vacatures.
Omdat we het belangrijk vinden om kandidaten zoveel mogelijk persoonlijk te spreken, hebben we elke week een vaste selectiedag op donderdagmiddag. De gespreksronde zal ongeveer 2 uur duren.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Recruitment via

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Kom naar Albrandswaard!

Het is prettig wonen en werken in onze kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. Tussen stad en groen. En er is veel te doen. Je bent er zo, naast metro Rhoon. En je bent er graag, ons moderne kantoor is uitnodigend en warm. Met de beste koffie van het land, met de leukste collega's uit onze regio!

ContactFunctie:adviseur verkeer & mobiliteit
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4020 – 5725
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Albrandswaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Adviseur Verkeer en Mobiliteit Gemeente Albrandswaard 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures