Vacature Allround Operator Verpakking

Allround Operator Verpakking in Maasdam

Logo of Tuffi a FrieslandCampina brand

Logo of Peak a FrieslandCampina brand

Logo van Optimel

Frico a FrieslandCampina brand

Chocomel logo

Logo of Campina a FrieslandCampina brand

Logo of FrieslandCampina Ingredients

Logo of Valess a FrieslandCampina brand

Logo Mona a FrieslandCampina brand

Campina logo

Optimel

Vifit logo

logo FrieslandCampina Ingredients

logo Campina

Logo Friso

logo Parrano

Logo of Debic a FrieslandCampina brand

Logo Holland Masters

Nutroma loga a FrieslandCampina brand

Logo of Joyvalle a FrieslandCampina brand

Logo of Foremost a FrieslandCampina brand

Ship a FrieslandCampina brand

Falcons FrieslandCampina brand

Dutch Lady

Logo of Olper's a FrieslandCampina brand

Logo Tarang a FrieslandCampina brand

Allround Operator Verpakking

 • Operations & Manufacturing
 • Maasdam (NLD)
 • Professional - Experienced
 • 32-40 uren
 • Job-ID: 50959

Allround Operator Verpakking

Ben jij die Allround Operator Verpakking die we zoeken voor onze fabriek in Maasdam? De meeste stappen in ons verwerkingsproces worden uitgevoerd door robots en machines. Jij zorgt ervoor dat deze zo soepel mogelijk draaien. Als er storingen zijn, weet jij ze op te lossen en collega's kunnen altijd terecht bij jou voor raad en daad. De fabriek werkt niet zonder jou!

Allround Operator Verpakking

Wat we vragen

Als meest ervaren collega op de vloer heb je een voorbeeldfunctie naar de rest van het team en een belangrijke rol in de bijdrage aan een veilige werkomgeving

Kennis en expertise van voedselveiligheid, HACCP in de VVA.

Verdelen van de werkzaamheden tijdens de lopende diensten (coördineren pauzes) en aflossen. Toezien op de kwaliteit van werk en sturen op werken volgens standaard Waarnemen van rol van plaatsvervanger bij afwezigheid van teamlead of plaatsvervanger. Input leveren voor de prestaties/ OGF gesprekken van de Allround Verpakking Operators richting hun leidinggevenden.

 1. Standaarden & Opleiding

Ondersteunend in het opzetten en onderhouden van opleidingsplannen voor de operators in de ploeg. Coordinerend in het opleiden van nieuwe instroom medewerkers, en het onderhouden van het opleidingsniveau van de bestaande medewerkers. Leidt medewerkers op en voert assessments uit (aftoetsen na opleiding). Houdt instructies bij of coördineert dat dit door collega's wordt gedaan. Uitvoeren van SAP taken, AR & KD's maken, Patch bijhouden, werkvergunningen tekenen.

 1. Trouble shooting bij productie stilstanden

Voorkomen van ongeplande stilstanden in productie door ondersteunen en coachen van operators bij storingen/stilstanden en actieve deelname aan verbeterteams. Corrigeren van ongeplande stilstanden in productie door middel van eerstelijns trouble shooting. Kennis van TPM, inbatch, SAP, mechaniek van diverse lijnen, interactie met andere afdelingen.

Wat we bieden

.

 • Deze functie in ingeschaald in Zuivel CAO (€ 3.000 tot € 3.650 o.b.v. 36uur) je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals een werkweek van 36 uur, vakantiegeld 8%, marktconform pensioen, 4% eindejaarsuitkering;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina!
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega's;
 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld;
 • FrieslandCampina heeft een 'fietsplan'.

Vacaturetekst

Allround operator

Is volwaardig allround operator op diverse lijnen.

Aansturing

Bij afwezigheid van de teamleider/plaatsvervanger schuift de 3e man een plaats door. De plaatsvervangend teamleider neemt dan de rol van teamlead aan en de 3e man de rol van plaatsvervanger. Coordineert binnen de ploeg en lost af met pauzes.

Training en Opleiding

Trouble shooting bij productie stilstanden

Expert van de verpakkingslijnen met o.a. als verantwoordelijkheid om eerstelijns trouble shooting te verrichten bij storingen of ongeplande stilstanden. Zijn/ haar rol is dan ook om stilstanden te voorkomen door middel van actieve deelname aan verbeter teams en het trainen/coachen van operators op het werken volgens standaard.

Bij FrieslandCampina geloven we in een werkomgeving waar iedereen zich hun volledige en authentieke zelf kan voelen en in hun kracht wordt gezet om het beste uit zichzelf te halen. Als wie wij zijn bij jou past, moedigen we je aan om te solliciteren, ook als je niet zeker weet of je aan alle eisen voldoet.

Ons team

Zie alle collega's op LinkedIn

Je bent ondertussen vast ook benieuwd geworden naar waar je wellicht aan de slag gaat. Daar vertellen we je graag meer over. Op onze productielocatie in Maasdam produceren we verschillende vloeibare vers gekoelde zuivelproducten. Dit zijn producten voor merken zoals Campina, Optimel en Vifit die je vast wel in de supermarkt hebt zien staan. Om ervoor te zorgen dat de schappen in de Nederlandse supermarkten vol zijn, verwerken we jaarlijks zo'n 100 tot 200 miljoen liter zuivel in miljoenen pakken drinkyoghurt. Via ons moderne distributiecentrum gaan onze producten naar supermarketen door heel Nederland.

Contact

Tabish Bachtare

JOB-ID: 50959 | Allround Operator Verpakking, Netherlands

Basic information

Functie:operator verpakking
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3650
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FrieslandCampina via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Allround Operator Verpakking FrieslandCampina 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures