Vacature Allround procesoperator

Allround procesoperator in Spijkenisse

Ben jij een enthousiaste procesoperator die niet kan wachten om aan de slag te gaan in de 5 ploegendienst? Wil jij graag werken in de productie van biodiesel en daarmee bijdragen aan een schone toekomst? Dan is dit je kans! Lees snel verder voor alle informatie!

Als allround operator zal je meewerken aan een ongestoorde en veilige voortgang van de Biodiesel- en Glycerineproductie, utillities en waterzuivering met het oog op (voedsel)veiligheid, kwaliteit en kwantiteit. Verdere werkzaamheden zijn:

  • Het bedienen van de procesapparatuur volgens de geldende procedures.
  • Medeverantwoordelijk zijn voor het veilig en conform de richtlijnen werken van iedereen die werkzaamheden verricht op de plant.
  • Meewerken aan het oplossen van productieproblemen en knelpunten.
  • Communicatie onderhouden met verschillende afdelingen.


Functie:Allround Procesoperator, Proces Operator
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3900 – 4800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Allround procesoperator Pro Industry 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures