Vacature Bijbaan / Vakantiebaan Forensische Zorg

Bijbaan / Vakantiebaan Forensische Zorg in Poortugaal

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Bijbaan / vakantiebaan forensische zorg

IPH09236

Hey, zoek jij een boeiende en prikkelende vakantiebaan of bijbaan? Ben jij niet snel onder de indruk en wil je graag meer ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg, forensische zorg en psychiatrie? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor onze locatie in Poortugaal.

Wie zijn wij

Welkom bij de SGLVG+-kliniek in Poortugaal. Wij zitten gevestigd op de Kijvelandsekade 1! Wij bieden diagnostiek en behandeling aan SGLVG+ cliënten; volwassenen met een verstandelijke beperking (IQ tussen 50 en 85), psychiatrische problemen en een achtergrond in de forensische wereld. Ons werkterrein bevindt zich op het snijvlak van gehandicaptenzorg, GGZ en justitie, en deze diversiteit komt ook tot uiting in ons werk. Wij zijn een team dat niet alleen in onszelf investeert, maar ook in elkaar. Samen leren en ontdekken vormt de meerwaarde binnen ons team.

Als je vastloopt in grote en ingewikkelde problemen, kan een opname in onze SGLVG+-kliniek jou helpen. Of je nu worstelt met jezelf, voortdurend ruzie hebt met anderen, moeite hebt om jezelf onder controle te houden of verslaafd bent en in aanraking bent gekomen met politie en justitie, wij bieden een intensieve behandeling. Bij ons volg je een intensief behandelprogramma en houd je je aan strikte regels en afspraken.

*SGLVG staat voor Sterk Gedrag Licht Verstandelijk Gehandicapt.

Jouw vakantiebaan of bijbaan

Als vakantie- of bijbaanmedewerker ondersteun je collega's en cliënten. Je helpt waar nodig, bijvoorbeeld met wonen (schoonmaken, opruimen, eten en drinken), werken (dagbesteding) en vrije tijd (wandelen, sporten, spelletjes spelen). Daarnaast help je bij huishoudelijke taken zoals schoonmaken, afwassen, boodschappen doen en help je in de keuken met het bereiden van maaltijden en drankjes.

Bij ons krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de zorgsector en een positieve invloed te hebben op het leven van anderen. Je wordt onderdeel van een team dat je altijd ondersteunt en begeleidt. Je staat er nooit alleen voor.

Jouw profiel

 • Je wilt (meer) ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg
 • Je bent bezig met een opleiding op mbo3, mbo4 of hbo in de zorg, sociale dienstverlenging of sport en bewegen.
 • Je kunt zelfstandig naar onze locatie op Kijvelandsekade 1 te Poortugaal komen.

Als deze baan je aanspreekt en je past in het profiel, solliciteer dan bij ons. We kijken uit naar je reactie en een toffe samenwerking!

Wat wij bieden

 • Een bepaalde tijd contract in overleg tussen 4 en 32 uur per week
 • Een bruto uurloon tussen € 12,57 - € 18,66 , conform CAO gehandicaptenzorg FWG 15/20/25, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Ben je op zoek naar een leuk team en durf je deze uitdaging aan?

Publicatiedatum

08.04.2024

Solliciteer voor

01.06.2024

Algemene informatie

Adres

Kijvelandsekade 1 , 3172AB Poortugaal

Match criteria

Standplaats

 • Poortugaal

Type Zorg

 • Licht verstandelijke beperking
 • Volwassenen
 • Moeilijk verstaanbaar gedrag


Functie:bijbaan / vakantiebaan zorg
Startdatum:07-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Bijbaan / Vakantiebaan Forensische Zorg Ipse de Bruggen 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures