Vacature Brand Manager

Brand Manager in Rotterdam

Brand Manager

Medior/Senior

32-40 uur

Heb jij het talent om merken onweerstaanbaar te maken? Bij Morres & Company zoeken we een Brand Manager die niet bang is om creatief te zijn en groot te denken. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als Brand Manager ben je de spil in onze projecten, werkend met topmerken in zowel nationale als internationale markten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het leiden van projectteams, motiveren van teamleden, en het sturen naar excellente projectresultaten.
 • Het opstellen van kwartaalplannen en projectvoorstellen, balancerend tussen klantdoelen, budget en kwaliteit.
 • Proactief beheren van klantrelaties en projectvoortgang, en het inspireren van zowel klanten als collega's met jouw enthousiasme en expertise.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van €3.000 tot €4.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
 • Mooie secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een FIT+ programma voor persoonlijke ontwikkeling, en flexibele werkregelingen inclusief thuiswerkmogelijkheden.
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Een inspirerende werkomgeving met gedreven collega's die waarde hechten aan humor en samenwerking.

Wie zoeken we?

 • Een proactieve leider met HBO-werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in branding, marketing, of communicatie.
 • Iemand die sterk is in projectmanagement, klantrelatiebeheer en het navigeren van complexe uitdagingen met een creatieve en doelgerichte aanpak.
 • Een teamspeler die zowel zelfstandig kan werken als in teamverband uitblinkt.
 • Een proactieve persoonlijkheid die resultaatgericht te werk gaat.

Wij zijn Morres & Company

Bij Morres & Company maken we merken onweerstaanbaar. Wij werken nauw samen met onze klanten aan het creëren van unieke campagnes, vernieuwende marketingconcepten, pakkende content, en digitale oplossingen. Onze Morres Studio's in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht zijn co-workspaces waar creativiteit van de muren spat stroomt en waar de koffie altijd klaarstaat. De beste ideeën bedenk je namelijk samen.

Naast het ontzorgen van je klanten bij hun marketingactiviteiten, ontwikkel je samen met je collega's de meest verrassende concepten, unieke brands en opvallende campagnes. En het leuke daarvan: je komt ze dagelijks tegen. Online, maar ook onderweg naar één van de Morres Studio's. Van billboards tot het dichtstbijzijnde bushokje.

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the 'Morres Family'!

Ben je enthousiast?

Functie:brand manager
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Morres & Company via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Brand Manager Morres & Company 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures