Vacature Cliëntondersteuner

Cliëntondersteuner in Vlaardingen

Cliëntondersteuner

 • 28 - 36 uur p.w.
 • Max. € 4.547,- p.m.
 • Locatie: Vlaardingen e.o. - hybride werken in overleg
 • Solliciteren kan t/m 15 juni 2024

MEE Zuid-Holland Noord ondersteunt mensen met een beperking, zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid. Daarnaast zetten wij onze kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking.

Dit ga je doen

In de rol van Cliëntondersteuner ondersteun je mensen met een beperking in de gemeente Vlaardingen en bied je ondersteuning op alle terreinen van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Hierbij betrek je relevant netwerk en andere professionals. Zo vergroot je de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en verbeter je de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij. Je bent onderdeel van een leuk nieuw sociaal team.

Zo maak jij het verschil

Jij bent een gedreven zorgprofessional met een hart voor diversiteit en een uitgebreide ervaring in het begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking. Je bent een teamspeler en hebt communicatie en samenwerken hoog in het vaandel staan. Je bent bekend met de regionale en sociale kaart, evenals de sociale wet- en regelgeving. Daarnaast beschik je over een 'out-of-the-box'-mentaliteit om kansen te herkennen en te benutten. Je toont zelfstandigheid en daadkracht in deze aspecten.

5 redenen waarom dit iets is voor jou

 1. Je hebt een hbo-diploma, bij voorkeur MWD of SPH.
 2. Je hebt kennis van complexe (gezins)systemen en voorkomende problematiek. Je kunt signalen herkennen en risicofactoren inschatten.
 3. Je hebt een zelfstandige, daadkrachtige, op samenwerking gerichte instelling.
 4. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat om op afstand (van de moederorganisatie) te werken.
 5. Je bent een verbindende en inspirerende kracht en neemt proactief positie in.

Hier mag je op rekenen

 • Een brutosalaris van maximaal € 4.547,- (op basis van een 36-urige werkweek), conform schaal 8 van cao Sociaal Werk. I.v.m. verhoging per 01 juli 2024 is het maximale bedrag € 4.729,-
 • Individueel Keuze Budget voor extra flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld, een 13e maand en verlofuren.
 • Persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot het digitale trainingsaanbod van GoodHabitz.
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team, in eerste instantie voor de duur van een jaar.
 • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie.

Hier kom je terecht

Binnen MEE ZHN werk je samen met enthousiaste collega's die elke dag werken aan de taak die zij zichzelf gegeven hebben: 'meedoen mogelijk maken'.

Jouw rol binnen MEE ZHN brengt je in contact met een netwerk van maatschappelijke organisaties, waaronder JESS, JongLeren, MEE ZHN en , alle gefaciliteerd door Xtra. Binnen deze krachtenbundeling draait het om op een verbindende en inspirerende manier samenwerken en positie innemen om impact te maken voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

Meer weten over MEE ZHN? Ga naar onze website www.meezhn.nl

Het sollicitatietraject

Uiterlijk 5 werkdagen na sluitingsdatum ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek volgt (eventueel) een tweede gesprek en bij wederzijds enthousiasme heb je het arbeidsvoorwaardengesprek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek kun je jouw contract digitaal ondertekenen en is het alleen nog afwachten tot je eerste werkdag!

Contact

Wil je even sparren over de functie en deze vacature?
Bel René Janmaat, Cliëntondersteuner: .Functie:cliëntondersteuner
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4547 – 4547
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Xtra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Cliëntondersteuner Xtra 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures