Vacature CNC Verspaner

CNC Verspaner in Oud-Beijerland

Werk jij graag in een duurzame omgeving waarbij jij hoogwaardige producten vervaardigd? Werk jij graag voor klanten binnen diverse vakgebieden als bijvoorbeeld de chemie, metallurgie, voedingsmiddelenbranche en bijvoorbeeld farmaceutische industrie? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever binnen de fijnmechanische metaalbewerking ben ik op zoek naar een CNC Verspaner. Binnen de rol als CNC Verspaner ben jij zowel verantwoordelijk voor het CNC frezen van producten en daarnaast conventioneel draaien en frezen van producten. De organisatie reviseert veelal mechanical seals van grote producten en vervaardigd hierbij de juiste onderdelen ten behoeve van reparatie. Het betreft dan ook echt toleranties tot op 0,001 millimeter. Je komt te werken binnen een internationale organisatie waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Verder ben jij als CNC Verspaner verantwoordelijk voor:

  • Zelfstandig programmeren en instellen van de CNC machines en conventionele banken;
  • Produceren van mechanical seals onderdelen;
  • Vertalen van tekeningen naar een productie strategie;
  • Aanpassen van producten;
  • Ontwikkelen van nieuwe producten.

Lijken bovenstaande werkzaamheden uitdagend voldoende voor jou? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.Functie:CNC Verspaner, CNC Frezer
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. CNC Verspaner VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures