Vacature Forensisch Begeleider Gehandicaptenzorg

Forensisch Begeleider Gehandicaptenzorg in Poortugaal

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Forensisch Begeleider Gehandicaptenzorg

IPH08529

Stap in een betekenisvolle rol als forensisch begeleider gehandicaptenzorg in ons behandelcentrum in Poortugaal. Werk samen met een team van diverse behandelaars om cliënten met een verstandelijke beperking en psychiatrische uitdagingen te ondersteunen. Jouw inzet leidt tot hun groei, herstel en een nieuw perspectief op het leven.

Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die momenteel verblijven in een behandelcentrum in Poortugaal en bezig zijn met onze (verplichte) behandeling. We zitten zowel letterlijk als figuurlijk vast in ons leven vanwege verschillende moeilijkheden, en daarom ondergaan we een behandeling. We zijn hier op de afdeling omdat we kampen met problemen. Soms weten we niet goed hoe we met onszelf of onze omgeving moeten omgaan, en soms hebben we moeite met het stoppen met schadelijke producten zoals alcohol en drugs. Hierdoor zijn we in aanraking gekomen met politie en justitie.

De behandeling die we ontvangen is vrij intensief. Met jouw hulp volgen we een programma om te werken aan verbetering. De kliniek is gesloten, dus de deuren zijn dicht, maar we beschikken allemaal over onze eigen slaapkamer en badkamer waar we kunnen verblijven.

Een groep met diverse behandelaars helpen ons bij onze behandeling en stelt een plan voor ons op, zodat we de juiste richting op kunnen gaan. We hoeven hier niet voor altijd te blijven. De duur van ons verblijf hangt af van hoe de behandeling verloopt en wanneer onze straf voorbij is.

Jouw baan als forensisch begeleider

Als forensisch begeleider heb je een heel afwisselende baan. Soms zit je bij een overleg met verschillende behandelaars en praat je over hoe het gaat met de cliënten. Dan heb je weer gesprekken met één van de cliënten die verslaafd is aan harddrugs. Een andere keer help je een cliënt tijdens een gesprek over zijn behandelplan.

Jij bent ook degene die trainingen geeft aan de groep, zoals bijvoorbeeld 'Grip op Agressie', of één van de andere lessen. Deze lessen gaan over hoe je kunt veranderen hoe je denkt en doet.

Jouw profiel als begeleider forensische psychiatrie gehandicaptenzorg

 • Je bent communicatief sterk en duidelijk, nee is nee!
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo3, mbo4 of hbo niveau.
 • Je hebt interesse in de doelgroep psychiatrie en forensisch.

Wat wij bieden

 • Een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen de 16 uur en 36 uur per week
 • De werktijden zijn van 7.30-15.30 of 14.30-22.30 uur, dus geen nachtdiensten. Je kan een vaste vrije dag opgeven per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.258 - € 3.749 op basis van een 36-urige werkweek, gehandicapten CAO FWG 35/40/45
 • In verband met de zorgzwaarte van deze locatie wordt voor deze vacature is een tijdelijke toeslag toegekend tussen bruto € 160 - € 187 afhankelijk van de functie waarin je gaat werken
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Sherilyn Westdorp - van der Linden (operationeel manager), tel: .


Functie:forensisch begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2258 – 3749
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Forensisch Begeleider Gehandicaptenzorg Ipse de Bruggen 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures