Vacature Gevorderd Assistent Accountant/Teamleider

Gevorderd Assistent Accountant/Teamleider in Barendrecht

Gevorderd Assistent Accountant (Samenstel)

Bedrijfsprofiel: ABC Accountants & Belastingadviseurs is een toonaangevend accountantskantoor dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige financiële diensten en belastingadvies aan een gevarieerde klantenkring. Met een team van enthousiaste professionals streven we naar uitmuntendheid in elke dienst die we leveren.

Functieomschrijving: Als Gevorderd Assistent Accountant bij ABC Accountants & Belastingadviseurs vervul je een essentiële rol in ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van financiële overzichten en het bieden van ondersteuning bij diverse aspecten van de accountancy. Jouw taken omvatten onder meer:

·        Samenstellen van financiële overzichten

·        Beoordelen en verwerken van de administraties

·        Opstellen van de belastingaangiftes: OB en VPB

·        Ontdekken belastingvoordelen

·        Samenstellen van jaarrekeningen

Functie eisen

Afgeronde HBO-opleiding in accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
Enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
Kennis van relevante wet- en regelgeving.
Analytisch vermogen en oog voor detail.
Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.

Wat bieden wij: Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je carrière verder kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een competitief salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en kansen voor professionele ontwikkeling.

In onze stimulerende werkomgeving faciliteren we niet alleen groei, maar ook ontwikkeling van jouw carrière op lange termijn. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit alles omvat een breed scala aan mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, zodat je voortdurend kunt blijven groeien en excelleren in je vakgebied.

Bij ons vind je een omgeving waarin we streven naar excellentie en voortdurende verbetering. We geloven in het ondersteunen van onze medewerkers bij het realiseren van hun ambities en doelen, en we investeren in hun groei en ontwikkeling. Kortom, bij ons vind je niet alleen een baan, maar een platform voor succes en voortdurende groei.

Nog even over ons:
ABC Accountants en Adviseur ook wel: een ondernemende club mensen. Persoonlijk, Professioneel en Betrokken.

ABC Accountants kantoor Amsterdam maakt onderdeel uit van ABC Accountants en Adviseurs. Een accountants en belastingadvieskantoor met kantoren in Barendrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zevenhuizen, Haarlem en Den Haag. Met een team van circa 85 medewerkers ondersteunen we een gevarieerde groep MKB-Cliënten en halen wij het beste uit onze klanten en uit onszelf. Persoonlijke aandacht, snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid staan centraal in onze dienstverlening op het gebied van Accountancy, Belastingen en Consultancy.

Als Teamleider Samenstelpraktijk zal je uitsluitend werkzaam zijn voor ons kantoor in Barendrecht met circa 15 medewerkers waarvan circa 5 directe collega’s binnen het team.

Ben jij een gedreven professional? Kom dan eens sfeerproeven, we maken graag kennis met je! Neem contact op met Afdeling Personeelszaken via pz@abcaccountants.nl.Functie:Gevorderd Assistent Accountant/Teamleider
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABC Accountants & Adviseurs via l.schoemaker@abcaccountants.nl of 31886064000. Of bezoek hun website https://abcaccountants.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Gevorderd Assistent Accountant/Teamleider ABC Accountants & Adviseurs 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures