Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Poortugaal

Ga jij met ons in dit unieke werkveld de zorg aan?

 • Werk- en denkniveau

  • HBO (5)
  • MBO (3)
  • WO (4)

 • 28 - 36 uren per week
 • Management
 • Poortugaal

Ben jij een procesgerichte teammanager of toe aan een volgende stap in jouw carrière? Heb jij ervaring in de psychiatrie en interesse in het forensische werkveld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege een voorgenomen capaciteitsuitbreiding zoekt tbs kliniek de Kijvelanden nieuwe collega's, die zich verder willen specialiseren in het uitdagende werkveld van de forensische psychiatrie. Wij zoeken een GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Verpleegkundig Specialist, Klinisch Psycholoog of Psychiater voor de functie van Coördinerend Regiebehandelaar (CR).

Werken met onze patiënten vraagt meer dan behandelen alleen! Ben jij een GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist en wil jij jouw expertise als regiebehandelaar inzetten om onze patiënten met complexe problematiek te behandelen maar vooral ook de regie te voeren? Ga de uitdaging aan binnen onze unieke werksetting in Poortugaal!

 • 16 - 36 uren per week
 • GZ-Psychologen
 • Poortugaal

Werk jij als psychotherapeut of GZ-Psycholoog graag met patiënten met ingewikkelde problematiek? Wil je uitgedaagd worden om je therapeutische vaardigheden te vergroten? Wil je in multidisciplinair verband een bijdrage leveren aan een veilige samenleving? Dan is Fivoor FPC de Kijvelanden op zoek naar jou!

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensive psychiatrie en vind je het leuk om verschillende ervaringen op te doen binnen onze mooie organisatie.

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensieve psychiatrie en vind je het prettig om flexibel inzetbaar te zijn. Ben jij nieuwsgierig naar Fivoor en wil je per week bepalen hoe je rooster eruit gaat zien en baas zijn over je eigen agenda, dan is de functie van Ad hoc begeleider echt iets voor jou!

GZ Psycholoog Haarlem

 • 24 - 36 uren per week
 • GZ-Psychologen
 • Haarlem

Ben jij een GZ psycholoog die de (forensische) psychiatrie uitermate interessant vindt? En heb daar ook duidelijke ideeën over? Heeft deze doelgroep een bijzonder plekje in jouw zorghart? Dan maken wij graag kennis met jou en jouw ambitie!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundige en wil jij werken waar én wanneer jij wilt? Zoek jij uitdaging en afwisseling binnen de intensieve en forensische psychiatrie? Bij Fivoor Flex & More hebben wij oog voor jouw wensen! Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkhedenFunctie:gz-psycholoog
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. GZ-Psycholoog Fivoor 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures