Vacature Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur in Spijkenisse

Als heftruckchauffeur heb je verschillende mogelijkheden binnen deze fabriek. Heb jij technisch inzicht? Dan zul je intern opgeleid worden tot operator en leer je verpakkingsmachines te bedienen. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om je werkervaring uit te breiden met verschillende werkzaamheden!

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van een fijnstof dat in rubberproducten over de hele wereld gebruikt wordt. Je komt het tegen in allerlei rubbertoepassingen, denk aan auto-onderdelen, kabelcoatings en meer. Jij bent iemand die goed kan manoevreren tussen de stellingen en weet hoe je op de juiste manier de lepels van de heftruck kan gebruiken. Je gaat je als heftruckchauffeur bezig houden met verschillende werkzaamheden. Dat zijn onder andere:

  • Het verrijden van verschillende zakken fijnstof.
  • Het bedienen van verpakkingsmachines om het product af te vullen.
  • Afvullen van de silo's in bigbags.
  • Verzorgen van een goede housekeeping.


Functie:Heftruckchauffeur, Heftruck chauffeur
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Heftruckchauffeur Pro Industry 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures