Vacature Horecamedewerker

Horecamedewerker in Oud-Beijerland

Een gezellige horecafunctie in de Hoeksche Waard

Voor onze locaties in de Hoeksche Waard zoeken wij een gezellige horecamedewerker. Het ene moment sta je in de bediening in één van onze locaties en tap je de lekkerste biertjes, het andere moment ben je de gastheer/gastvrouw tijdens een tof (sport)evenement of bereid je een simpele lunch. Daarnaast is het een pre als je een passie hebt voor koken en gasten graag blij maakt met jouw overheerlijke kookkunsten in onze locaties.

Smile voor een warm welkom

Ben jij gastvrij, werk jij graag in de horeca voor 32 uur per week (16-32 uur per week is ook bespreekbaar) en op leuke (sport)locaties in de Hoeksche Waard, zoals:

 • Dorpshuis Streona in Strijen
 • Dorpshuis de Swaensvoet in Nieuw-Beijerland
 • Sporthal Cromstrijen in Numansdorp
 • Sportzaal de Bongerd in Klaaswaal
 • Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland
 • De Tienvoet in Heinenoord

Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Het ene moment sta je in de bediening in één van onze locaties en tap je de lekkerste biertjes, het volgende moment ben je aan het werk tijdens een tof (sport)evenement of bereid je een simpele lunch.

Ervaring in de horeca is niet nodig. Wat vragen we wel? Een flexibele instelling, enthousiasme en vooral een big smile, want met jouw vriendelijke ontvangst zorg jij ervoor dat onze gasten zich welkom voelen in onze accommodaties. Het is mooi meegenomen als je al over een certificaat sociale hygiëne beschikt of anders bereid bent om dit te behalen.

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen € 1.995,- en € 2.200,- op basis van een 36-urige werkweek (afhankelijk van ervaring).
 • CAO Vermo, waaronder 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering (m.u.v. Sportcentrum de Boogerd: CAO Zwembaden van toepassing).
 • Afwisselende baan: met verschillende leuke taken in een gezellige en sportieve omgeving.
 • Leuke collega's: samen werken, maar vooral ook samen plezier beleven.
 • 100% fun: de bezoekers van onze accommodaties komen voor sport, zwemlessen, spel en ontspanning. Dat is áltijd leuk!
 • Doorgroeimogelijkheden: wij zijn een groeiende organisatie en stimuleren persoonlijke ontwikkeling.

Over Bres hospitality

Op diverse Bres locaties in de Hoeksche Waard zijn er horecavoorzieningen van Bres Hospitality. In deze locaties is het aanbod afgestemd op de wensen van de bezoeker. Zo kan de sporter voor en na zijn training terug op krachten komen met het best passende drankje en kun je als koffieliefhebber bij ons genieten van heerlijke koffie met gebak. Ook is er een kleine menukaart met snacks voor de lekkere trek.
Wij hebben niet alleen de ruimte, maar ook de kennis en ervaring om van ieder bezoek een bijzondere beleving te maken. Bres Hospitality helpt graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs, vergadering of evenement. Van zaalindeling en aankleding tot borrelplank, lunch en diner. En ook op de dag of avond zelf sta jij samen met je gezellige horecateam klaar voor een warm welkom.Functie:horecamedewerker
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1995 – 2200
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bres Accommodaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Horecamedewerker Bres Accommodaties 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures