Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Rotterdam

Ben jij een waardevolle verbinder die weet hoe je met verschillende lagen personeel binnen een bedrijf om moet gaan? Dan is deze uitdaging als HR Business Partner waarschijnlijk jouw toekomstige baan!

Wat krijg jij?

Het kantoor is gevestigd aan de snelweg naast Rotterdam The Hague Airport en gemakkelijk met de auto en het OV te bereiken. Op het terrein zitten meerdere afdelingen van het bedrijf, naast een technisch ontwikkelingscentrum vindt je hier de kantoren en werkplaatsen. Rotterdam is het hoofdkantoor, hier vindt je naast de staf functies ook een groot deel van de technische collega's. 

Wat kan jij nog meer verwachten?

 • Een salaris tussen de €4000,- en €5000,- op basis van jouw ervaring;
 • als jij fulltime werkt heb je recht op 40 vakantiedagen en uiteraard vakantiegeld, dit om ervoor te zorgen dat jij een goede work/life balans hebt en behoudt;
 • een goede pensioenregeling met een eigen bijdrage;
 • in november ontvang jij een 13de maand, is dat even mooi meegenomen;
 • de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
 • alles wat jij nodig hebt om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Heb jij geen auto, geen probleem, er zijn genoeg poolauto's beschikbaar!

 

Functieomschrijving

Als HR Business Partner kom je te werken op een afdeling met maar liefst 10 collega's. Samen zorgen jullie er voor dat het jaarplan opgesteld en gerealiseerd wordt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van verschillende projecten, moet er een salarishuis samengesteld worden of zijn er wijzigingen in de secundaire arbeidsvoorden, jij helpt hier mee? Daarnaast denk je beleidsmatig mee met de managementleden en help je in het oplossen van lastige vraagstukken. De rol heeft een unieke combinatie van hands-on werk en tegelijkertijd in staat zijn om strategische beslissingen te nemen met de business unitmanager.

Wat ga je nog meer doen?

 • Je bent nauw betrokken bij het verloop van de VSO-trajecten, ervaring hiermee is een must!
 • Het agenderen van HR thema's, zien van prioriteiten en optreden als sparringpartner van het management is jouw niet vreemd;
 • De HR afdeling vertrouwd op jouw vertegenwoordiging tijdens verschillende vergaderingen en meetings;
 • Naast de dagelijkse gang van zaken ben jij betrokken bij verschillende grote HR-projecten. 

Waar kom jij te werken?

Het bedrijf is wereldwijd actief in de test-, inspectie- en certificatiesector. Ze werken samen met verschillende klanten om de kwaliteit en veiligheid van bedrijfsmiddelen en infrastructuren te verbeteren. Dit draagt bij aan het veiligstellen van bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van milieuprestaties. Ze hebben wereldwijd  25.000 professionals die in meer dan zeventig landen werken. Ze zijn trots op hun operationele uitmuntendheid, innovatie en technische kennis. Het aanbod van diensten bestaat uit een breed scala van oplossingen voor verschillende behoeften, zoals integriteitsbeheer van bedrijfsmiddelen en inspecties die voldoen aan wettelijke voorschriften. Binnen de organisatie wordt er veel waarde gehecht aan technologische ontwikkeling, digitalisering en innovatie. Daarom investeren ze continu in het bijhouden van de laatste kennis!

Wat breng jij mee?

Als HR Business Partner ben jij de kartrekker van verschillende HR gerelateerd projecten, dit betekent dat jij jezelf binnen het team positioneert als een echte specialist. Naast het feit dat jij stevig in je schoenen staat weet jij het team mee te krijgen en er zo voor te zorgen dat jullie vraagstukken en projecten op de juiste manier uitgevoerd worden.

Over welke kwaliteiten beschik jij nog meer?

 • Jij beschikt over een mbo+ of hbo werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding richting HR afgerond;
 • wekelijks ben je voor minimaal 32 uur beschikbaar, wil je graag fulltime werken? Dit is ook zeker mogelijk!
 • als HR professional weet jij als geen ander de ins en outs van het volledige Office pakket;
 • naast uitstekende beheersing van de Nederlandse taal weet jij ook in het Engels professioneel te communiceren;
 • jij hebt meer dan 5 jaar ervaring in het HR vakgebied, het liefst als allrounder of in verschillende functies.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven senior werknemer die ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Ben jij dat? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

 Functie:hr business partner
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. HR Business Partner JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures