Vacature Import Export Medewerker

Import Export Medewerker in Rotterdam

logo cleve sloganlogo cleve

Onderdeel van uw logistieke keten

Wij helpen u graag verder!

+31 (0)10 42 84 600

  • logo cleve

Ons hoofdkantoor is gevestigd in ons eigen pand aan de Van Weerden Poelmanweg te Rotterdam. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. De lijnen naar het management en directie zijn kort. De sfeer is prettig en wordt vaak omschreven als een warm bad, dit ligt natuurlijk ook aan jezelf. Er is een goede balans tussen het jongere en het oudere personeel. Spreekt dit je aan, neem dan kijkje in onze diverse vacatures.

Onze export nominatie desk is opgericht om lading van onze overzeese partners te coördineren. Je hebt dus veel contact met onze buitenlandse relaties. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze functie.

Ben jij accuraat, heeft Word/Excel en Outlook geen geheimen voor jou, dan is deze vacature wellicht iets voor jou. De lading in onze export containers moeten zijn voorzien van allerlei documentatie. Aan jou de taak om dit in goede banen te leiden zowel intern als extern.Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze functie.

Deze functie is geschikt voor zowel de Customer Service afdeling als de Sales afdeling. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten.

Import - export medewerker

Voor iedere import container is administratief werk noodzakelijk. Veelal is gedigitaliseerd, maar een menselijke factor vinden wij belangrijk. Je hebt in deze functie ook veel contact met onze klanten. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze functie.

In deze functie ben je de schakel tussen de import en de export afdeling. Onze import containers bevatten veelal lading die weer bestemd is voor onze overzeese partners.

Commercieel administratief medewerker

Op diverse afdelingen zijn wij op zoek naar leuke enthousiaste mensen om ons team te komen versterken. Heb jij minimaal een opleiding op HAVO niveau en/of veel werkervaring, dan hebben wij vast wel een leuke passende baan voor jou.Functie:import/ export medewerker
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cleve & Zonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Import Export Medewerker Cleve & Zonen 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures