Vacature Intercedent Duurzame Techniek

Intercedent Duurzame Techniek in Rotterdam

Beschrijving

Je werkdag als intercedent start meteen goed: na dat leuke gesprek met een potentiële opdrachtgever vorige week, maak jij jouw team blij met twee nieuwe vacatures. Zoektocht gestart in 3,2,1.. Vacatures online, selecteren, gesprekken voeren en dan BAM! Gevonden. Hoppa! Zij blij, klant blij, jij blij! Want als matchmaker tussen werkzoekenden en bedrijven weet je: op elk potje past een dekseltje. 

Voor Otter-Westelaken, ons technisch label, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de regio Rotterdam. Een functie met veel vrijheid, waarin je dagelijks in gesprek bent met kandidaten en klanten. Jouw doel: de beste match maken en de kandidaat de leukste baan bieden. Technische kennis? Nee hoor, niet nodig, maar je bent wel oprecht nieuwsgierig en wil het wel leren snappen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Otter-Westelaken en richten ons op de bemiddeling van technische vakmensen. Deze vakmensen zijn schaars, daarom werken we altijd vanuit de kandidaat. Voor hen zoeken wij de best passende baan. Otter-Westelaken is actief binnen de sectoren: metaal, elektro-, energie- en installatietechniek, onderhoud, scheepsbouw, offshore en overslag. Voor ons team in het Zuid-Westen van het land, zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor het werkveld Duurzame techniek. Mega interessant, je kan hierbij denken aan profielen zoals mensen die zonnepanelen leggen, laadpalen en warmtepompen installeren.


Jouw baan als intercedent

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan. Jij gaat naar opdrachtgevers om relaties te onderhouden. Je maakt je sterk voor een goede invulling van vacatures en voert gesprekken met kandidaten. Doordat je weet wat er speelt in de wereld van werk, zien bedrijven jou als een echte sparringpartner. Jouw thuisbasis is team Otter-Westelaken in het Zuid-Westen, zij werken vanuit de omgeving Rotterdam maar je kunt eigenlijk op alle Tempo-Team vestigingen in de regio werken! Een gezellig en gemotiveerd team, waarin je veel samenwerkt, onder leiding van je manager Wouter. De functie van intercedent in een notendop:
 

·         krijg je de verantwoordelijkheid om klanten te binden en relaties te onderhouden;

·         ga je op zoek naar de beste opdrachtgevers voor jouw talenten en start je samenwerkingen op met nieuwe klanten in de regio;

·         werf je nieuwe kandidaten en begeleid je ze op weg naar én tijdens hun (nieuwe) baan;

·         los je complexe klantvragen op, waarbij de nadruk ligt op het plaatsen van kandidaten;

·         leer je prioriteiten stellen. Je bent ondernemer op je eigen vestiging;

·         krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma. 


Intercedent Patrick Vos over het werken bij Otter-Westelaken

Waarom ik bij Otter-Westelaken werk? Ik mag op mijn eigen manier succesvol zijn. Daarnaast heeft Otter-Westelaken een echte no-nonsens cultuur en is er veel ruimte voor ondernemerschap. De technische markt vraagt veel, ik zie het iedere keer weer als een spel om de best passende baan voor een kandidaat te vinden. Want dat is wat ons succesvol maakt bij de klant.”


Werkgeluk, dat is wat je van ons krijgt
 

·         Een salaris van €2500,- tot €3000,- bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring) met de mogelijkheid om binnen een jaar een stap te maken;

·         Een tof onboarding traject op locatie met overnachting én activiteit;

·         Doorgroeimogelijkheden en ruim trainingsaanbod waar je in kunt zwemmen of mogelijkheid om cursussen te volgen bij NCOI;

·         Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor het leven;

·         Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;

·         Je krijgt van ons een LEASE AUTO wanneer je heel veel onderweg bent, laptop en telefoonabonnement met €225,- euro vergoeding 1x per 2 jaar voor een mobiele telefoon; 

·         De leukste collega’s die altijd voor je klaarstaan en je verder helpen in je groei.


Wat zoeken wij?

Een gedreven collega, die niet bang is om deze uitdaging aan te gaan. Iemand die elke dag met veel energie en positiviteit aan de slag gaat. Je laat je niet uit het veld slaan en bent een stevige gesprekspartner. Je aast op het behalen van je doelen en gaat hier vol voor. Verder:

·         heb jij hbo werk- en denkniveau (MBO 4 is ook bespreekbaar);

·         heb jij werkervaring in een commerciële functie;

·         heb jij interesse in de technische branche;

·         ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar;

·         ben jij in bezit van rijbewijs B.


Ben jij onze nieuwe intercedent?

Zie jij jezelf al aan het werk? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of app Marcus Oosterlee, Talent Acquisition Specialist, via 06-20771505.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:intercedent duurzame techniek
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Intercedent Duurzame Techniek Tempo-Team 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures