Vacature Intercedent in de zorg

Intercedent in de zorg in Rotterdam

Als intercedent/consultant bij Tempo-Team Medisch werk je in een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn. Jij staat in de zorg in contact met de beste vakmensen en aan jou de uitdaging om de juiste match voor zorgorganisaties te maken. Want dat is wat je wilt: de beste zorgprofessionals op dé juiste plek aan een toffe baan helpen. Het talent blij, de zorginstelling blij, en een dikke dosis werkplezier voor jou!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker maandloon tussen €2500 - €2900
  • Maandelijks 12,3% vakantiegeld
  • €750 voor een arbo-verantwoorde thuiswerkplek
  • Onboarding in hotel met andere nieuwe collega's
  • Laptop, reiskosten-, internet-, onkostenvergoeding
  • Een lease auto is bespreekbaar
Wie ben jij

Wanneer ben jij de perfecte kandidaat voor de baan? Goeie vraag, maar daar is niet één juist antwoord op. We zijn vooral op zoek naar iemand die interesse heeft om zich te ontwikkelen op commercieel vlak. Daar heb je geen berg aan ervaring voor nodig, maar wel commerciële pit en winnaarsmentaliteit. De rest leren wij je wel! Ook als jij nog geen kennis en ervaring hebt binnen de zorg is het geen probleem. Zolang jij affiniteit hebt en een verschil wil maken in een belangrijke branche, dan komt die kennis vanzelf goed! Maar ook als je al ervaring hebt als intercedent of recruiter, dan is dit ook een hele leuke plek om een stap te maken.

Je beschikt verder over een stevige persoonlijkheid en schakelt zonder probleem tussen verschillende gesprekspartners. Je vindt het leuk om met een brede doelgroep om te gaan en past je makkelijk aan. Je bent daarnaast in het bezit van (minimaal) een afgeronde relevante mbo 4 opleiding.

Wat ga je doen

Tempo-Team Medisch is een hard groeiend onderdeel binnen Tempo-Team. Met veel plezier en succes helpen we mensen binnen de zorgsector aan een passende baan. Dit geeft veel voldoening. Zeker nu, in tijden van schaarste! Het talent staat meer dan ooit centraal. Heb jij een goede kandidaat gesproken?! Dan zorg jij voor de beste plek!

Hoe je elke dag je agenda inricht, dat bepaal je zelf. Je krijgt veel vrijheid en er is volop ruimte voor eigen inbreng. Een slim plan dat bijdraagt aan de doelstellingen? Dan zorg jij er persoonlijk voor dat het niet alleen bij een plan blijft. Probeer, schaaf bij en vier het succes! Lukt het niet, dan heb je geleerd. Lukt het wel, dan heb je resultaat. In essentie is dit wat je doet:

? Je bouwt aan een duurzaam netwerk van klanten: Als intercedent adviseer jij (potentiële) klanten in de zorgsector over het vormgeven van hun flexibele schil. Sterke relaties zijn essentieel om succesvol te zijn. Daarom doe je wat nodig is om ze te creëren en behouden. Door gesprekken met de klant op tactisch en strategisch niveau weet je precies wat er speelt, wat de doelen op de middellange en lange termijn zijn en – want daar gaat het voor jou om – hoe Tempo-Team daarin kan ondersteunen.

? Jij helpt de beste zorgprofessionals aan een leuke en passende opdracht. Als Intercedent sta je in contact met de beste vakmensen en maak je de juiste match voor organisaties. De zorg is een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn!

Waar ga je werken

Je komt te werken met je directe collega's Cheranie, Yente en Alexandra; samen goed voor zo'n 4 jaar ervaring. Met begeleiding zit het dus wel goed! Samen zorg je voor het opzetten en uitrollen van een succesvolle, nieuwe propositie. Je manager Silvia Coone staat ook altijd voor je klaar om je te helpen en je te begeleiden. Met haar bespreek je de resultaten en natuurlijk jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit het team kun je erop rekenen dat je alle hulp krijgt die nodig is om succesvol te zijn! Jij bepaalt zelf waar je werkt. Klap je laptop open op één van de vele Tempo-Team vestigingen of werk een dagdeel lekker vanuit huis. In overleg is er veel mogelijk.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden, maar wil je nog wat meer informatie over de functie en de organisatie? Bel of app gerust naar 06 12 47 05 05. Weet je het na het lezen van deze vacature al zeker en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en dan spreken we elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Intercedent in de zorg, Intercedent
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via cheranie.jordaan@tempo-team.nl of 06 12 47 05 05. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Intercedent in de zorg Tempo-Team 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures