Vacature Job

Job in Rotterdam

Markthal LogoNederlands (nl NL)

  • Over Markthal

Goudstroop zoekt koekenbakkers!

PARTTIME JOB!
Goudstroop Rotterdam zoekt koekenbakkers!

Sinds 2014 is deze stroopwafelwinkel in de #Markthal van #Rotterdam dé plek om te genieten van de echte #stroopwafels uit Gouda. Onze stroopwafels zijn niet alleen lekker, maar ook ambachtelijk bereid volgens oud familierecept. Als je houdt van de beste stroopwafels van Nederland ben je bij ons aan 't juiste adres. Dan hebben wij een toffe plek in ons team voor jou op de mooiste locatie in de #Markthal.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken en verkopen van verse stroopwafels en allerlei stroopwafel cadeautjes, daarnaast hoort het schoonhouden van de winkel er ook bij. Je krijgt bij ons ook veel verantwoordelijkheid, zo zal je op sommige dagen zelf de winkel mogen draaien. Je werkt in een jong team met gezellige collega's.

Wie zoeken wij?

Je bent enthousiast, altijd vriendelijk naar de klanten en weet van aanpakken. Een goede omgang met je collega's en onze gasten is voor ons erg belangrijk. Je bent flexibel en vindt het niet erg om in geval van grote drukte of bij nood je vrije dag op te offeren. Verder vind je hygiëne belangrijk en zorg je ervoor dat je werkplek schoon blijft. Je spreekt vloeiend Nederlands en kennis van de Engelse en Duitse taal is mooi meegenomen.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? #Solliciteer dan vandaag nog! Mail je CV naar . Dan maken we meteen even kennis.


Logo Goudstroop zoekt koekenbakkers!

Functie:job
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Markthal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Job Markthal 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures