Vacature junior accountmanager

junior accountmanager in Spijkenisse

Sta je open voor een opwindende nieuwe uitdaging met veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei? Dan ben jij degene die we zoeken om ons team te versterken - een toekomstige gewaardeerde collega. In de rol van junior accountmanager bij Randstad combineer je zakelijk inzicht moeiteloos met vriendelijkheid.

Je bent niet alleen de drijvende kracht achter het aangaan van nieuwe samenwerkingen, maar ook de gids die anderen ondersteunt bij het realiseren van hun volledige potentieel. Is dit iets waar jij enthousiast van wordt? Lees dan verder en ontdek de boeiende mogelijkheden die deze functie voor jou in petto heeft.

wat bieden we

Bij Randstad investeren we graag in jouw succes. Naast een geweldige werkomgeving bieden we:

 • Aantrekkelijk salaris: We waarderen hard werken en belonen dat met een competitief startsalaris tussen €2.550 en €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week, met de kans om snel te groeien.

 • Reiskostenvergoeding: Of het nu gaat om woon-werkverkeer of zakelijke reizen, we bieden een passende vergoeding.

 • Nooit stoppen met leren: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als junior accountmanager heb je toegang tot talloze trainingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is slechts het begin, we streven naar een vast contract. We willen samen groeien!

 • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Je kunt rekenen op aantrekkelijke bonusregelingen en als junior accountmanager krijg je zelfs de kans om aandelen te verwerven.

 • Tijd om te ontspannen: Geniet van 25 vakantiedagen en koop er indien gewenst nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

kwaliteiten die we zoeken

Wij hechten veel waarde aan de volgende eigenschappen:

 • Je barst van energie en vastberadenheid! Het jongleren met verschillende taken geeft je voldoening;

 • Je bent een expert in prioriteiten stellen en blijft kalm, zelfs onder druk;

 • Je bent gedreven door resultaten en tegenslagen dagen je uit om alternatieve oplossingen te vinden;

 • Je enthousiasme en teamgeest zijn aanstekelijk en dragen bij aan ons team. Werkplezier staat bij jou voorop!

 • Naast passie en vastberadenheid beschik je over een HBO denk- en werkniveau en ben je in het bezit van een rijbewijs of streef je ernaar dit binnenkort te behalen;

 • Het hebben van aantoonbare ervaring in een commerciële functie is een pluspunt.

jouw rol als junior accountmanager

In de rol van junior accountmanager fungeer je als bemiddelaar tussen werkzoekenden en werkgevers. Met precisie breng je beide partijen bij elkaar en zorg je voor perfecte matches. Je werft boeiende bedrijven om mee samen te werken en bespreekt hun ideale kandidaat. Bovendien schrijf je overtuigende vacatureteksten die potentiële kandidaten aanspreken. Vanaf het eerste contact tot het einde van een opdracht ben jij het aanspreekpunt voor onze getalenteerde kandidaten.

Wat deze rol nog spannender maakt, is jouw sales inzet. Je gaat actief op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken, bouwt sterke relaties op en overtuigt potentiële werkgevers van de waarde die Randstad te bieden heeft. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht speel je een cruciale rol in het uitbreiden van ons netwerk en het genereren van nieuwe kansen.

werklocatie

Welkom in het gezellige Spijkenisse, waar jouw avontuur van start gaat op onze levendige vestiging. Hier ben jij klaar om werkzoekenden te begeleiden en te ondersteunen. Elke dag begin je vol energie en maak je onderweg een pitstop voor een heerlijk kopje koffie. In je pauze kun je genieten van een wandeling, en tijdens de vrijdagmiddagborrel daag je je collega's uit voor een potje tafelvoetbal.

Solliciteer vandaag nog en ontdek alle opwindende mogelijkheden die voor je klaarliggen!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur gerust een e-mail naar charlotte.de.mol@randstadgroep.nl of bel mij via 06-10079044.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Junior Accountmanager
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad Groep via charlotte.de.mol@randstadgroep.nl of 31610079044. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. junior accountmanager Randstad Groep 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures