Vacature Junior Commercieel Analist

Junior Commercieel Analist in Rotterdam

Wauw, een functie waarbij jij voor een wereldspeler betrokken bent bij de grootste klanten van de organisatie! Samen met de principal Manager ben jij als Junior Commercieel Analist verantwoordelijk voor de commerciele resultaten bij de belangrijkste klanten van het bedrijf. En niet zomaar een bedrijf; Het gaat hier om een beursgenoteerde organisatie waar wereldwijd ruim 4500 mensen werken! Met jouw ondernemende karakter en analytische skills ben jij de brug tussen verschillende afdelingen en zorg jij voor resultaat bij de klant!

Wat krijg jij?

Je gaat aan de slag bij een internationaal en ambitieus bedrijf en daar kan jij in mee groeien. Dit betekent dat je actief trainingen en opleidingen kan gaan volgen, afgestemd op wat jij nodig hebt om te groeien. Als Junior Commercieel Analist word jij betrokken bij de mooiste klanten en krijg je de kans om van de echte professionals te leren. Daarnaast kan je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een bruto salaris indicatie tussen €3500,- en  €4000,-;
 • 28 vrije dagen;
 • Functie is te vervullen vanaf 32 uur;
 • Een premie vrij pensioen;
 • Reiskosten worden gecompenseerd. Voorkeur wel dat je met het OV komt;
 • Het bedrijf zet in op trainingen en opleidingen. Denk jij dat je met een bepaalde studie of training verder komt, dan gaan jullie daar samen mee aan de slag;
 • Feestjes en borrels. Denk hierbij aan Kerst, Pasen of de haringparty’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning!

Functieomschrijving

Het is een commerciele functie waarbij je op basis van gedegen analyses en forecasts je waarde levert in dit commerciele proces. Samen met de Principal Manager word jij gekoppeld aan een belangrijke leverancier. Deze leverancier levert op zijn beurt weer aan diverse klanten. Het is zaak dat de relatie met deze leverancier goed blijft maar dat ook de juiste (commerciele) resultaten behaald worden. Je werkt vanuit een aparte business unit binnen de organisatie en staat van daaruit in contact met verschillende afdelingen. In het kort houd jij je dagelijks bezig met:

 • Beheren van prijslijsten en zorgt voor accurate updates in de systemen;
 • Assisteert bij het opstellen van budgetten en forecasts;
 • Voorbereiden van salesrapportages en presentatie voor specifieke leveranciers;
 • Voorraad beheer valt ook onder jouw hoede.
 • Bent betrokken bij procesoptimalisatie en implementatie van nieuwe leveranciers.

Waar ga jij aan de slag?

Je gaat aan de slag bij een marktleider op het gebied van productontwikkeling met meer dan 4500 werknemers in meer dan 50 landen op 6 continenten. We hebben het hier over een wereldwijde speler! Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, in Rotterdam, en telt meer dan 80 medewerkers. Maar wat maakt dit bedrijf zo bijzonder? Ze zijn gespecialiseerd in chemicaliën en voedingsingrediënten. Hoewel dat wellicht niet direct spannend klinkt, komen we dagelijks in aanraking met hun producten. Denk aan een natuurlijke zonnebrandcrème zonder parfum, maar met een heerlijke geur, lippenstift die lang blijft zitten of een veganistische koek! Welke technische en wetenschappelijke formules zijn nodig om deze eindproducten te creëren? Hier komt dit bedrijf in actie, ze bieden oplossingen voor klantproblemen met behulp van hun interne technische expertise. Ze kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden en zorgen voor de distributie ervan. Met laboratoria over de hele wereld en samenwerkingen met technische groothandels, leveren ze altijd en overal!

Wat breng jij mee?

Jij bent iemand die weet van aanpakken en draagt een stuk ownership of ondernemerschap met je mee. Vanuit een gedegen basis van analyses, rapportages en cijfers weet jij als Junior Commercieel Analist kansen te herkennen. Jij vindt het leuk om na te denken over optimalisatie van processen en hebt de ambitie jezelf de komende jaren te ontwikkelen binnen een commerciele rol! Natuurlijk vragen wij ook wat van jou:

 • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Werkervaring is mooi meegenomen? Heb je dat nog niet? Ook geen probleem!
 • Beschikt over een goed analytisch vermogen en gaat proactief te werk.

Wil jij je de komende jaren sterk ontwikkelen binnen een prachtig internationaal bedrijf? Grijp deze kans!Functie:Bedrijfs- en organisatieanalisten
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Junior Commercieel Analist JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures