Vacature Leerling machinepark monteur

Leerling machinepark monteur in Maasdam

Functieomschrijving

Als Leerling monteur bij FrieslandCampina zorg je voor het geplande onderhoud aan het machinepark. Je werkt in dagdienst in de zuivel fabriek van Friesland Campina in Maasdam.

In deze fabriek wordt verse melk verwerkt tot zuiveldrank en kwark. Heb jij een technische basis-opleiding en wil je jouw kennis verbreden of juist verdiepen? Dan hebben wij die droombaan als Leerling monteur bij FrieslandCampina Nederland BV voor jou.

Heb je nog niet alle ervaring of kennis en wel de drive om jezelf te ontwikkelen, geen punt. Wij zoeken technici die zich willen onwikkelen tot allround Service en onderhoud monteur van de toekomst.

wat bieden wij jou
 • Salaris op basis van ervaring en opleiding
 • Zuivelindustrie CAO
 • Prettige werksfeer
 • Leren en werken met een maatwerk BBL opleiding
 • Maasdam
 • Helder doel; Diploma = Friesland Campina contract
wie ben jij

Ben jij de nieuwe Leerling monteur FrieslandCampina Nederland BV? Ben jij actief, betrokken, leergierig, nieuwsgierig en oplossingsgericht? Heb je een technische basis op MBO2 of MBO3 en wil jij je verder ontwikkelen tot allround monteur bij FrieslandCampina Nederland BV ? Spreekt een schone en hightech omgeving je aan. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opleiden valt en staat met jouw motivatie, dit staat danook centraal in onze procedure.

 • heb jij ervaring als operator en wil jij je graag ontwikkelen tot monteur
 • heb jij een technische basis opleiding en wil je je verder ontwikkelen tot allround services en onderhoudsmonteur in een productie omgeving
 • je hebt een specialistische technische MBO 2/3 opleiding en wil jouw kennis juist verbreden
 • ben jij een gedreven zijinstromer en klaar voor een leer en werktraject.
wat ga je doen

Randstad Vakopleidingen biedt jou de mogelijkheid een uitdagende opleiding te volgen. Welke opleiding? Dat hangt samen met jouw achtergrond, opleiding en ervaring. Voor de één is dat de opleiding Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie. Voor de ander is dat Werktuigbouwkunde. We bieden jouw naast die uitdagende opleiding werkervaring en praktijkbegeleiding als monteur binnen het team van de technische dienst van Friesland Campina in Maasdam.

Je start als Leerling monteur in de dagdienst van het geplande onderhouds team van FrieslandCampina Nederland BV. Zo kan jij de technische installaties goed leren kennen. Je wordt begeleid door een gecertificeerd leermeester . Loopt alles lekker door, dan is het op termijn mogelijkheid om mee te draaien in de storingsdienst. Carlo neemt je in het filmpje mee zijn vak van storingsmonteur, jullie werken aan hetzelfde machinepark.

waar ga je werken

Bij Randstad en Friesland Campina delen we de passie om meer uit mensen te halen en ze verder te helpen in het leven. Friesland Campina hecht veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. Alle medewerkers worden gestimuleerd om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij Friesland Campina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel.

Friesland Campina Maasdam biedt jou het volgende:

 • Een leer en werkplek met een goede werksfeer
 • Een bij jouw achtergrond passende opleiding.
 • Goede begeleiding op de werkvloer door ervaren technische dienst monteurs en leermeesters
 • Een BBL detacheringscontract passend bij de duur van jouw opleiding
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Zuivel CAO.
sollicitatie

Interesse in deze baan met of zonder opleidingstraject ? Klik rechtsboven op de knop: "solliciteren" om te solliciteren voor deze unieke kans.

#techniekZW

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via vakschoolzw@nl.randstad.com of 06-12068703. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Leerling machinepark monteur Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures