Vacature Leerling operator 5 ploegendienst

Leerling operator 5 ploegendienst in Spijkenisse

Een mbo 4 opleiding behalen terwijl jij in een 5 ploegendienst werkzaam bent binnen de voedingsmiddelenindustrie! Twijfel niet en grijp deze kans! Je zal breed worden opgeleid voor de vier verschillende afdelingen binnen de productie. Na de afronding van dit BBL traject ligt er een duidelijk groeipad klaar naar de rol van allround operator of operator in een richting naar keuze. Lijkt jou dit interessant? Lees dan snel verder!

Als beginnend operator zal je in het eerste jaar 4 verschillende functies leren uitoefenen. Per functie betekent dit een opleiding van 3 maanden. Vervolgens zal je één jaar zelfstandig meewerken om op die manier het BBL traject succesvol af te ronden. Je zal tijdens deze periode voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden:

  • Jij bent medeverantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het waarborgen van de kwaliteit.
  • Je zal belangrijke controles uitvoeren, zoals controleren van binnenkomende goederen, half fabricaten en eind fabricaten.
  • Het maken van bij-producten en performance metingen uitvoeren.


Functie:Leerling operator 5 ploegendienst, Operator
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2500
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Leerling operator 5 ploegendienst Pro Industry 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures