Vacature Leraar Speciaal Onderwijs

Leraar Speciaal Onderwijs in Rotterdam

PCBO

Leraar Speciaal Onderwijs cluster-3 zml

Leraar speciaal onderwijs, 24-40 uur (De Regenboog)

De Regenboog is een PCBO-school voor gespecialiseerd onderwijs (ZMLK cluster-3) in de wijk Ommoord in Rotterdam- Noord. We werken samen met een team van 34 collega's. De school heeft 85 leerlingen die zijn verdeeld over 8 groepen. De school is gevestigd in een goed onderhouden schoolgebouw en heeft een eigen gymzaal, zwembad, schooltuin en ruime leslokalen.
De school is bestemd voor leerlingen met een verstandelijke beperking en veelal bijkomende problematiek; bv. autisme. We zijn gestart met Goud Onderwijs (CED) en werken zo aan het beste onderwijs. Goud Onderwijs staat voor effectief organiseren, een sterk curriculum en een positieve gedragscultuur. De technieken van Teach like Champion en een goede samenwerking met ouders ondersteunen daarbij.
De Regenboog is onderdeel van schoolbestuur PCBO. PCBO bestaat uit 3 kindcentra, 11 peuterspeelzalen, 21 basisscholen en 4 speciaal (basis)onderwijs scholen.

Dit zoek jij in een baan

 • Werken met een hele leuke doelgroep.
 • Een lerend team op weg naar Goud.
 • Gemotiveerde en bevlogen collega's die graag samenwerken.
 • Met 28 scholen binnen PCBO zijn er diverse mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Hierbij kun je denken aan doorgroeien als IB-er, reken- of leesspecialist.
 • Voor startende leerkrachten en zij-instromers wordt er extra coaching naast begeleiding op scholen aangeboden.
 • PCBO biedt een tijdelijke arbeidsmarkttoelage op alle scholen.
 • Ook bieden wij goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een extra reiskostenvergoeding woon-werk, fietsregeling, goed pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, eindejaarsuitkering en 428 verlofuren.
Hier herken jij jezelf in
 • Je bent nieuwsgierig naar onze leerlingen die elke dag het beste onderwijs verdienen.
 • Je bezit een PABO diploma.
 • Je bent enthousiast, leergierig en flexibel van aard.
 • Je hebt een nieuwsgierige houding naar verschillende levensovertuigingen en beschouwt deze als waardevol voor de ontwikkeling van leerlingen.

Hart voor ontwikkeling

Wij zien onze PCBO scholen als een stabiele kracht in de dynamische omgeving van Rotterdam. Een oefenplek waar iedere leerling in veiligheid zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Waar éxtra aandacht is voor leerlingen die dat nodig hebben, waar iedere leerling welkom is en zich ook welkom voelt. Waar binnen het levensbeschouwelijke onderwijs wordt uitgegaan van een gelijkwaardige ontmoeting tussen alle leerlingen en collega's. En dat doen we al meer dan 125 jaar. PCBO stimuleert de professionele ontwikkeling van alle werknemers en biedt uitstekende begeleidingsprogramma's voor starters en zij-instromers. Individueel en in teamverband wordt scholing ingezet om eigentijds onderwijs vorm te geven. Word jij ook een PCBO 'hart' werker?


Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school en wil je onderzoeken of deze baan bij je past?
Kijk voor meer informatie op https://www.deregenboogso.nl en https://www.pcbo.nl . Je kunt ook contact opnemen met Jeanine van der Bunt (locatieleider) voor een kennismakingsgesprek via .
Een gemotiveerde reactie met cv kun je sturen tot 19 juni 2024 naar (): .

PCBO

Bezoekadres
Elzendaal 15
3075 LS Rotterdam
Contact


Functie:leraar speciaal onderwijs
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PCBO Rotterdam-Zuid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Leraar Speciaal Onderwijs PCBO Rotterdam-Zuid 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures