Vacature Leverancier

Leverancier in Poortugaal


Kom jij ons team versterken?

Hofleverancier Widenhorn BV, een echt familiebedrijf, is al m100 jaar actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 40 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Gereedschappen en Lasermachines. Met meer dan 600 actieve klanten behoren we tot één van de belangrijkste leveranciers in de Benelux. Daarnaast is Widenhorn in 2016 en 2018 bekroond voor haar innovatieve producten met een plaats in de MKB Innovatie Top 100 en hebben wij een nominatie gekregen voor de TechniShow Awards.

Door onze sterke groei laatste jaren, zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige nieuwe collega's. Je leert alle werkzaamheden direct in de praktijk. Dit kan zowel op kantoor, bij klanten, leveranciers of partners.

Lijkt een van de functies je aantrekkelijk, spreekt onze organisatie je aan en denk jij dat jij in aanmerking komt voor deze functie, dan kun jij je sollicitatie sturen naar Widenhorn BV, (), Postbus 712, 3170 AA Poortugaal of mailen naar:

Widenhorn BV
Ambachtsweg 3
3161 GL Rhoon
0031-(0)10-8209550

Functie:leverancier
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Widenhorn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Leverancier Widenhorn 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures