Vacature Loods en verkoop medewerker

Loods en verkoop medewerker in Rotterdam

Over de functie

Als verkoper afhaalcentrum ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het op een klantgerichte manier helpen en adviseren van onze klanten  en voor het ontvangen en controleren van binnengekomen goederen. Daarnaast draag je bij aan een goed voorraadbeheer en zorg je ervoor dat het afhaalcentrum er piekfijn uitziet. Ook help je onze afhaalklant met het op maat zagen van hout en plaatmateriaal en zet je bestellingen klaar. Verder voer je wat algemene logistieke werkzaamheden uit. 

Over het bedrijf

Je vindt bij onze opdrachtgever een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Het hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en de bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken.

  • Afhankelijk van de ervaringen die je met je mee brengt, zal je salaris conform cao voor de houthandel vastgesteld worden. €2469,- tot €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur; 
  • Afhankelijk van je reisafstand ontvang je een  reiskostenvergoeding; 
  •  Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de  organisatie; 
  • Medewerkerskorting op de aanschaf van materialen.


Functie:Loods en verkoop medewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PDZ Uitzendbureau via onbekend of 31103168812. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Loods en verkoop medewerker PDZ Uitzendbureau 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures