Vacature Onderhoudstechnicus - petrochemie - Dagdienst

Onderhoudstechnicus - petrochemie - Dagdienst in Hoogvliet Rotterdam

Een droombaan voor technici op de grootste raffinaderij van Europa! Voor dit zeer bekende bedrijf word jij samen met je team verantwoordelijk voor het uitgebreide elektriciteitsnet. Een uitdagende functie bij één van de grootste bedrijven van ons land met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Deze fabriek in Pernis is groot en erg complex. Voor het betrouwbaar opereren van de raffinaderij is een sterk en betrouwbaar elektriciteitsnet onmisbaar. Het team Opwekking en Distributie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van dit elektriciteitsnet. Dit team ga jij versterken als onderhoudstechnicus hoogspanning. De komende jaren zal er een omslag plaatsvinden bij het bedrijf, waarvoor ze nu enthousiaste en ambitieuze mensen zoeken die meegroeien naar de toekomst! Jouw werkzaamheden zien er ongeveer zo uit:

  • het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan het elektriciteitsnet
  • testen, inspecteren, onderhouden en verbeteren van installaties
  • meedenken en adviseren over verbeterprojecten en optimalisering van installaties en onderhoud


Functie:e&i engineer
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via koen.uneken@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Onderhoudstechnicus – petrochemie – Dagdienst Processionals 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures