Vacature Ondersteunend Begeleider Wonen en Dagbesteding

Ondersteunend Begeleider Wonen en Dagbesteding in Spijkenisse

Ondersteunend Begeleider Wonen en Dagbesteding


MBO Marrewijkpad 11 - Spijkenisse

Marrewijkpad 11 - Spijkenisse

24 uur, onbepaalde tijd EMB / MVB-EVB

Wat ga je doen?
Je werkt als begeleider wonen en dagbesteding. Dat maakt deze vacature juist zo interessant! Samen met je team biedt je activiteiten aan die passen bij de cliënt; ze zijn gericht op zijn of haar belevingswereld en ontwikkeling. Dit vraagt dus om een individuele aanpak. Samen met je team draag jij zorg voor het ondersteuningsplan van je cliënten. Je observeert en signaleert reacties van je cliënt op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Daarnaast ben je samen met collega's hét aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de bewoners. Ongewenst gedrag komt natuurlijk weleens voor, maar jij buigt dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag als begeleider wonen & dagbesteding op onze locatie Marrewijkpad 11 in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Hier wonen negen EMB cliënten, in de leeftijd van 17 tot 63 jaar die allen ondersteuning nodig hebben bij de dagelijkse verzorging, waardoor ze volledig afhankelijk zijn van begeleiding. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld. De ruime woonkamer met open keuken biedt toegang tot de tuin.

Vanuit de woning worden dagbestedings- en vrijetijdsbestedingsactiviteiten aangeboden.

Het team van Marrewijkpad 11 bestaat uit acht begeleiders die zelfverantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Ze werken in goed overleg met elkaar samen en zijn bezig aan een mooie professionele ontwikkeling waar jij deel van uit kunt maken!

Wie zoeken we?
Hopelijk vink je onderstaand lijstje af:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-3 niveau, zoals mmz, spw of verzorgende IG.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met de doelgroep en/of in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 3.198,- bruto per maand (FWG-schaal 35, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een fietsplan en bedrijfsfitness zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Dit is wie wij zijn en daar zijn wij trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 30 november via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Kimberly Rost (medewerker team) via .Functie:ondersteunend begeleider wonen dagbesteding
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3198 – 3198
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Ondersteunend Begeleider Wonen en Dagbesteding Zuidwester 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures