Vacature Packaging Designer / DTP'er

Packaging Designer / DTP'er in Oud-Beijerland

Packaging Designer / DTP'er

Oud-Beijerland - €2.400 - €2.700

Wat is vereist?

 • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding
 • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met de programma's van Adobe Creative Cloud, zoals Ilustrator
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Goede administratieve vaardigheden en communicatief sterk
 • Klant-, resultaat- en oplossingsgericht
 • Creatief, analytisch, nauwkeurig en enthousiast
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je woont binnen 45 minuten reisafstand van Oud-Beijerland

Wat krijg je?

 • €2.400 - €2.700 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring) + bonusregeling
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van 10 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek)
 • Investering in jouw professionele ontwikkeling
 • Learning Hub voor alle medewerkers waarmee je op een laagdrempelige manier toegang hebt tot allerlei trainingen en opleidingen
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling waarbij Topbrands tweederde van de premie betaalt
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan het Topbrands Fietsplan
 • Laptop, fruit, lekkers bij de lunch, bedrijfsfeesten, bootcamp en padel

Wat doe je?

30% Product designs uitwerken en drukklaar maken

20% Feedback op product designs verwerken

10% Ad hoc werkzaamheden

20% Contact onderhouden met betrokken partijen

20% Administratie en planning bewaken

Vacature

Als Packaging Designer / DTP’er bij Topbrands ben je verantwoordelijk voor het omzetten van presentaties naar drukbestanden binnen Adobe Illustrator. Op deze manier werk je product designs uit van collecties binnen alle categorieën van het productportfolio van Topbrands. Dit zijn voornamelijk huishoudelijke artikelen en producten op het gebied van persoonlijke verzorging en huishoudelijke artikelen.  Doorgaans ontvang je de concepten van de Concept Designer, waarna jij deze verder ontwikkelt tot artworks: de bestanden voor sampling of massaproductie. Dit doe je door de drukbestanden verder met de juiste stans op te maken en design- en taalaanpassingen door te voeren, zoals het toevoegen van teksten en logo’s. Je hebt hierbij oog voor detail en gebruikt je kennis over druktechnieken en het toepassen van Pantone kleuren. Door het toevoegen van bijvoorbeeld goudfolie, holografische elementen en UV-spot zorg jij ervoor dat de producten er nog mooier uit komen te zien.

Nadat je een product design verder hebt uitgewerkt, gaat deze langs verschillende afdelingen voor een correctieronde. Naar aanleiding hiervan verwerk je feedback en maak je het design verder drukklaar. Vervolgens stuur je het definitieve design voor productie op naar de drukker en de leverancier. Tussentijds houd je regelmatig contact met de betrokken partijen om het proces goed en volgens planning te laten verlopen. Ook voer je ad hoc werkzaamheden uit, zoals het aanvragen van samples of het versturen van monsters.

Je bent werkzaam in het team Design, dat op dit moment bestaat uit een Concept Designer, zes Grafisch Vormgevers / DTP’ers en een Teamleider, die tevens je leidinggevende is.

Indien je solliciteert, graag bij je CV ook je portfolio toevoegen.

Werkweek

"Tijdens een leuke dag werk je verschillende product designs uit, zoals een nieuwe lippenstift of een verbeterd schoonmaakproduct dat opnieuw op de markt wordt gebracht. Die afwisseling aan opdrachten houd je tijdens het designen scherp! "

Voorbeeld uit de praktijk

"Een afdeling levert te laat feedback aan op je design. Wat doe je? "

De afdeling Planning wijst je een opdracht toe en geeft aan wanneer deze af dient te zijn. Op basis van die deadline maak je zelf een planning. Niet alleen dien je hierbij rekening te houden met de tijd die je zelf kwijt bent aan het uitwerken van een design; je moet er ook voor zorgen dat er genoeg tijd overblijft voor de diverse afdelingen om feedback te kunnen geven.

Als een afdeling te laat feedback geeft, dan betekent dit dat je de planning moet aanpassen om alsnog de deadline te halen. Je vraagt bijvoorbeeld of een andere afdeling eerder aan hun correctieronde kan beginnen of je begint zelf later aan een andere opdracht zodat je de aanpassingen op tijd kunt doorvoeren. Het is dus belangrijk dat je goed kunt plannen, prioriteren en met betrokken partijen in gesprek durft te gaan om werkzaamheden op elkaar af te stemmen en zo de deadline naar de leverancier toe niet uit het oog te verliezen.

Groeipad

Het groeipad bij Topbrands staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We investeren in jouw professionele ontwikkeling met passende (online) trainingen en opleidingen. Topbrands groeit en jij groeit mee!

Werken bij Topbrands

Bij Topbrands staan we voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Wat we bij Topbrands met elkaar gemeen hebben is onze passie voor mooie merken en internationale handel. We zijn continu op zoek naar de beste producten voor onze klanten binnen onze expertise Personal & Home care. We zijn wereldwijd actief en hebben een bijzonder breed assortiment met verschillende merken en private label producten. Denk hierbij aan wasmiddelen, bad/douche producten, geuren, make up, schoonmaakmiddelen en haarproducten en sinds dit jaar ook food. We functioneren als handelshuis voor een groot aantal bekende A-merken en we ontwikkelen onze eigen merken en private labels. In totaal zijn wij binnen Europa met 275 collega’s, waarvan ruim 235 collega’s werkzaam zijn in Nederland, verdeeld over ons logistiek centrum in Kolham (Groningen) en ons hoofdkantoor in Oud-Beijerland. Onze regiokantoren zijn in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zweden.

Staat er voor jou geen passende vacature tussen, maar zie je werken bij Topbrands wel zitten of wil je graag een stage lopen? We waarderen jouw interesse enorm! Reageer via een open sollicitatie dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We zien je reactie graag tegemoet in onze mailbox recruitment@topbrands.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om als Packaging Designer / DTP'er bij ons te komen werken, solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton. Naast jouw CV + Motivatie, ontvangen wij ook graag jouw Portfolio, deze kun je als extra document uploaden op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet wenselijk.Functie:Packaging Designer / DTP'er
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topbrands via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website https://werkenbij.topbrands.nl/grafisch-vormgever-dtper/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Packaging Designer / DTP’er Topbrands 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures