Vacature Pannenkoekenbakker

Pannenkoekenbakker in Rotterdam

Ons team

Rotterdam Leisure Group is verantwoordelijk voor de exploitatie, beheer, management, marketing, communicatie, boekingen, sales en administratie van verschillende ondernemingen. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Rotterdam Leisure Group kent de leisuremarkt goed en heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd van Rotterdam tot Korea. Rotterdam Leisure Group is een speler van formaat geworden en daar zijn wij trots op!

Rotterdam Leisure Group bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Het team opereert met elkaar als een sterke basis en als mede-ondernemers. Rotterdam Leisure Group staat als een huis en beweegt als een schip. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit.

Christoffel Wielders
Eigenaar en aanjager. Onvermoeibaar en nooit op afstand. Begonnen als pannenkoekenbakker op de Pannenkoekenboot en bakt nog steeds graag pannenkoeken. De spil in de organisatie en ondernemer pur sang.

Coen de Man
De man van de sales. Mega sociaal, loyaal en teamplayer in hart en nieren. Krijgt energie door interactie en handelt lekker snel. Ook operationeel manager van de rode sightseeingbussen in Rotterdam en op zaterdag het mannetje op het veld!

Marlot de Bruin
Operationeel manager van de Pannenkoekenboten en verantwoordelijk voor de marketing. Bezige bij, creatief brein en de verbinding met collega's en partners. De helikopterview over de operatie met een kritisch oog.

Stephanie Greeve
Onze koningin in het maken van offertes. Het samenstellen van het perfecte groepsuitje is haar kwaliteit. Punctueel en gastgericht. Denkt graag met je mee, niets is te gek! Heeft een enthousiast team van reserveringsmedewerkers onder haar hoede.

van der Linden
Operationeel manager van de horecatak. Gastvrijheid is haar ding. Een duizendpoot en luisterend oor voor collega's. Op de werkvloer is in haar element!Functie:pannenkoekenbakker
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wielders Management via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Pannenkoekenbakker Wielders Management 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures