Vacature Planeconoom

Planeconoom in Barendrecht

Functieomschrijving

Medior of Senior Planeconoom

20-28 uren per week

Wat ga je doen als Planeconoom?

Met ons team zijn we verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid kleine, grote én complexe ruimtelijke plannen en projecten. We zoeken specifiek een planeconoom (plus) voor de Stationstuinen: Stationstuinen Barendrecht - de groene wijk van morgen!. Hier bouwt Barendrecht aan de groene stad van morgen, waar mensen wonen, werken en recreëren. Als Planeconoom houd je je bezig met het opzetten en bijhouden van de gemeentelijke, financiële positie inzake het kostenverhaal/grondverkoop. Daarnaast geef je financiële advisering inzake de onderhandelingen met de marktpartijen en vertaling naar de businesscase. Breder dan dat geef je financiële input bij de verschillende gemeentelijke besluiten en lever je je bijdrage aan het monitoren van het risicodossier.

Functie-eisen

Terecht zijn we voor dit mooie project opzoek naar een Planeconoom plus! Uniek aan werken als Planeconoom bij de gemeente Barendrecht? Jouw deskundigheid, kennis en expertise wordt veel gevraagd en gewaardeerd door collega’s, Financieel Adviseurs, Projectleiders en Programmamanagers, Wethouders en Stedenbouwkundigen. Ook voor onze Beleidsmedewerkers ben je een collega die hen op maat informeert en adviseert. Al deze contacten maken je werk als Planeconoom dynamisch en uitdagend. Alle vaardigheden die nodig zijn om deze rol te vervullen beheers jij uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

Reden inhuur: Uitbreiding van team

Startdatum: September/oktober

Duur opdracht: Een jaar, met optie op verlenging

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Ja minstens maandag en dinsdag op kantoor en donderdag ook beschikbaar

Inschaling: Gemeentelijke schaal 11Functie:persoonlijk financieel adviseur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via chris.knibbe@yacht.nl of 06-83105815. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Planeconoom Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures