Vacature Planner

Planner in Rotterdam

Planner

Als planner bij Krommenhoek Metals zorg jij ervoor dat 'Service in Schroot' centraal staat en dat jouw team van chauffeurs een hecht team vormt. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van onze chauffeurs en vrachtwagens.

Wij zijn op zoek naar een logistiek planner met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Jij bent pas tevreden als de klant écht tevreden is! Daarnaast communiceer je intern over de planning en controleer je de voortgang van de werkzaamheden.

Als planner bij Krommenhoek Metals zorg jij ervoor dat 'Service in Schroot' centraal staat en dat jouw team van chauffeurs een hecht team vormt. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van onze chauffeurs en vrachtwagens. Bij Krommenhoek Metals hebben wij een passie voor oude metalen en is het onze missie om bedrijven in heel Nederland op een milieuverantwoorde manier om te laten gaan met oude metalen. Zo plaatsen wij containers en palletboxen op locatie en zorgen voor een duurzame- en milieuverantwoorde recycling van de metaalafvalstromen.

Als planner speel jij hierin een cruciale rol door te zorgen dat alles soepel verloopt en de klanttevredenheid hoog blijft. Vanaf je eigen werkplek in Rotterdam houdt je je bezig met de planning voor het vervoeren van verschillende metalen in binnen- en buitenland. Je hebt hiervoor contact met externe vervoerders en onze eigen chauffeurs. Je werkt gestructureerd en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en in te spelen op onverwachte situaties.

Wat ga je precies doen? - Het efficiënt inplannen van chauffeurs en materieel; - Afspraken maken met de klant over de transporten; - Interne communicatie over ritplanning; - Toezien op tijdig laden en lossen van geplande ritten; - Maken en controleren van transportdocumenten; - Controleren en verwerken van de administratie; - Je bent een aanspreekpunt voor chauffeurs en klanten; - Deelnemen aan diverse interne transport overleggen;

Wat bieden wij? - Een goed salaris; - Veel vrijheid en verantwoordelijkheid; - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; - Programma's en initiatieven die bijdragen aan de gezondheid zoals een PMO, sportschoolabonnement en lease a bike; - Iphone; - Uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden; - Gezellig uitjes en een leuk team;

Wat vragen wij? - MBO werk- en denkniveau; - Je beheerst de Nederlanse en Engelse taal in woord en geschrift; - Je bent een aanpakker en communicatief sterk; - Een helikopterview, je kan overzicht houden op meerdere fronten tegelijk; - Ervaring in de transport branche is een wens, maar geen eis; - Je draagt graag een steentje bij aan een betere wereld;

Heb je vragen of wil je solliciteren?
Bel naar , mail naar of vul onderstaand formulier in.

Wat bieden wij?

  • IJzersterke werkomgeving
  • Goed salaris
  • Flexibele werktijden
  • Telefoon

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!

Krommenhoek Metals
Linschotenstraat 33
3044 AV Rotterdam
Nederland

Stuur ons een WhatsApp bericht

Functie:planner
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KH Metals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Planner KH Metals 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures