Vacature Praktijkbegeleider Allround Verspanen

Praktijkbegeleider Allround Verspanen in Oud-Beijerland

Bakkie doen?

Ben jij een ervaren verspaner en toe aan iets anders?

Heb jij ruime ervaring als frezer en/of kotteraar? Geeft het jou voldoening om de fijne kneepes van het vak over te brengen op de nieuwe generatie? En word jij enthousiast van het idee om met ons de technische bedrijfsvakschool in Nederland weer terug op de kaart te zetten? Dan zoeken wij jou!

Als praktijkbegeleider allround verspanen begeleid jij de studenten van GBS Technical Education Center in het praktijkgedeelte tijdens hun mbo vakopleiding tot allround verspaner. Je doet dit met de nieuwste gereedschappen en in een nieuwe bedrijfshal die volledig is ingericht op de praktische educatie. Naast het geven van praktijkbegeleiding, ben je ook betrokken bij het opzetten en verbeteren van de gegeven lesstof.

Gelijk solliciteren?

Versturen

Wat we je bieden

 • Een deeltijd functie voor een bespreekbaar aantal uur per week, maar bij voorkeur 32 uur per week

 • Een salaris van €3.500 - €5.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Korting op de lunch

 • Reiskostenvergoeding

 • Gezellige vrijdagmiddag borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar

 • Goede collectieve verzekering

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

 • GBS TEC is een nieuw initiatief van GBS International, waar geïnvesteerd wordt in de moderne en innovatieve manier van opleiden. Je werkt dus met nieuwe moderne apparatuur en machines, in een moderne en vaak digitale omgeving.

Studenten begeleiden als praktijkbegeleider

Dit ga je doen

 • Je begeleidt de studenten in met name de praktijk van de montage van tandwielkasten, zie hiervoor ook de omschrijving van de opleiding onder GBS TEC

 • Je bent betrokken bij het opstellen van onderwijsmodules in nauwe samenwerking met de leidinggevende van afdeling montage binnen GBS en docenten van het Da Vinci College

 • Je verzorgt technische modules zowel het theoretische als praktische deel. Denk hierbij aan vakleer, tekeninglezen/tekenen, rapporteren, meten, etc.

 • Je examineert zogenaamde plus vakken

 • Je begeleidt de studenten gedurende de praktijk/theorie opdrachten

 • En niet noodzakelijk, maar bent een mentor

 • MBO/HBO niveau met ervaring in werktuigbouw

 • Achtergrond in de metaalsector met ervaring in verspanende werkzaamheden

 • Ervaring met les en/of instructie geven in het technisch beroepsonderwijs

 • Een goed inlevingsvermogen in de doelgroep jongeren

 • Coaching vaardigheden om de jongeren optimaal te kunnen begeleiden

 • Een praktische instelling, een denkende doener dus

Heb jij een achtergrond in de metaalsector?

GBS TEC Opleidingsinstituut

De BV Nederland klaagt al lange tijd over aansluiting van het onderwijs aan het bedrijfsleven en verschraling van dat onderwijs. GBS wilt de daad bij het woord voegen, door zelf een MBO opleiding te starten. GBS TEC wordt opleidingsinstituut waar het ultieme doel wordt nagejaagd om excellente leerlingen voor GBS en concurrenten te gaan leveren. Kosten van de opleiding van een leerling zijn ondergeschikt aan de potentie van dezelfde leerling. GBS TEC wilt in dat opzicht niet gehinderd worden door enige beperking. Minimalisering van begeleidingsuren is een schijnbesparing. Onderwijzen met een tekort aan achterhaalde middelen en machines is belachelijk. En kleinschaligheid wordt door iedere vader en moeder omarmd. GBS TEC moet gewoon een onwijs goede opleiding worden waar ieder jong talent voor toegelaten wil worden, waar ouders een zucht van verlichting slaken en waar bedrijven in de rij voor staan.

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf.

De voordelen van werken bij GBS International

GBS Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden.

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%.Functie:praktijkbegeleider verspanen
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GBS Gearbox Services international via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Praktijkbegeleider Allround Verspanen GBS Gearbox Services international 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures