Vacature Procesoperator - 5-ploegen - energie

Procesoperator - 5-ploegen - energie in Vondelingenplaat Rt

Wil jij écht meewerken aan de energietransitie en ben je gek op complexe processen? Voor dit energiebedrijf ga je de energieproductie aansturen en bewaken. Je komt terecht bij een ambitieus bedrijf waar werkplezier zeer belangrijk is! Je komt te werken bij dit bedrijf in Rotterdam waar de corebusiness het opwekken van energie is! De centrales wekken 1250 MW elektriciteit op en bestaan ??uit gasturbines, stoomturbines, generatoren, stoomgeneratoren met warmteterugwinning, elektrische schakelapparatuur, een waterzuiveringsinstallatie en ondersteunende systemen. Jij als procesoperator gaat de complexe productieprocessen aansturen, beheren en controleren. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je werkzaamheden zien er zo uit: je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse veilige en efficiënte werking van de elektriciteitscentrale uitvoeren van bediening en toezicht op het stroomopwekkingsproces vanuit een centrale controlekamer en door het uitvoeren van externe fabriekshandelingen en controles uitvoeren van operationele procedures om ervoor te zorgen dat de fabriek in een geschikte en correcte staat verkeert reageren op eerstelijns- en storing onderhoudseisen en assisteren van onderhoudsfuncties toepassen van isolatie, sloten en veiligheidstags, en het opstellen en uitgeven van veiligheidsdocumenten zoals werkvergunningen.Functie:procesoperator chemie
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 5500
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via nelson.costadebrito@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Procesoperator – 5-ploegen – energie Processionals 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures