Vacature Procesoperator 5-ploegendienst

Procesoperator 5-ploegendienst in Spijkenisse

Ben jij in het bezit van een mbo 4 diploma in de richting van procestechniek? Werk jij graag in een 5-ploegendienst en klinkt een salaris dat kan oplopen tot €3.600,- aantrekkelijk? Als procesoperator binnen deze fabriek is dit mogelijk. Jij zal de verantwoordelijkheid krijgen over het bewaken en beheersen van diverse chemische processen. Uiteraard krijg jij ook voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, denk hierbij aan training- en opleidingsmogelijkheden. Klinkt dit aantrekkelijk? Lees dan snel verder!

Als procesoperator binnen de chemische industrie ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het productieproces en de subprocessen die hieronder vallen. Middels jouw kennis en ervaring ben jij in staat om op alle situaties in te spelen. Jij vindt het daarnaast niet erg om deze functie in een 5-ploegendienst te vervullen. Werkzaamheden die onder jouw takenpakket behoren als procesoperator zijn:

  • Monitoren en waar nodig bijsturen van diverse chemische processen.
  • Vertalen van analyseresultaten en diverse installaties daarop aanpassen.
  • Identificeren en lokaliseren van storingen.
  • Beoordelen van afwijkingen bij apparatuur en processen.
  • Borgen van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.
  • Opmaken van diverse registraties.


Functie:Procesoperator 5-ploegendienst, Proces Operator
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 4900
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Procesoperator 5-ploegendienst Pro Industry 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures