Vacature Project Engineer

Project Engineer in Schiedam

Als Project Engineer draag je veel verantwoordelijkheden en ben je de cruciale schakel in het proces. Je overziet de constructieprojecten en bent verantwoordelijk voor budgetten, veiligheid, wet- en regelgeving, en kwaliteitsstandaarden. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team, waar naast hard werken ook plezier belangrijk is. Het beste van alles? Je werkgever stimuleert interne doorgroeimogelijkheden. Heb je al ervaring opgedaan als Werkvoorbereider of Project Engineer en ben je klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder!

Wat worden je voorwaarden als Project Engineer?

Als Project Engineer kan je behalve ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden daarnaast qua arbeidsvoorwaarden ook het volgende verwachten:

 • werken in een dynamisch team van jong en oud met een goede en informele sfeer
 • ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • er worden regelmatig evaluaties gehouden om te kijken naar je potentieel en groeikansen
 • een uitdagende rol waarin je jezelf kan ontwikkelen tot projectleider
 • een salaris van €3150 tot €4500

Wie ben jij?

Om aan de slag te gaan in deze veelzijdige functie als Project Engineer bij dit vlotte bedrijf, herken je jezelf in het volgende:

 • kwaliteit- en resultaatgericht
 • je bent goed in plannen, het stellen van doelen en prioriteiten
 • een afgeronde HBO, WO opleiding Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • een goede beheersing van de Engelse taal
 • je bent in staat om het overzicht te behouden

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van diverse technische projecten binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams en draagt bij aan het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van innovatieve oplossingen. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de projectdoelstellingen, het managen van de projectplanning en het bewaken van de budgetten. Daarnaast krijg je de volgende verantwoordelijkheden:

 • begrotingen en ramingen opstellen en controleren
 • in de vorm van rapportages verzorg je de beslisdocumenten, vergunningen, projectschouw verslagen en V&G plannen
 • contact houden met in- en externe betrokkenen
 • voor een effectieve uitvoering en oplevering, houd je, je bezig het uitwerken en adviseren van mogelijke scenario's aan de betrokkenen op basis van verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens het project
 • begeleiding bieden gedurende het project van concept tot aan eindproduct

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever ontwerpt, fabriceert en installeert diverse installaties voor de offshore olie- en gasindustrie, offshore renewables, bruggen en sluizen. Het bedrijf is internationaal actief en werkt met aansprekende projecten van grote omvang. Zo zal je mee gaan bouwen aan platformen, Offshore stopcontacten en nog veel meer interessante projecten. Het bedrijfsbureau en de productie locatie vindt je onder één dak, daarnaast worden de installaties veelal over water naar de verschillende bestemmingen gebracht.

Werksfeer

Ondanks dat je zal werken op een grote productielocatie, werk je in een kleiner team. Je directe collega's kan je op twee handen tellen, maar je zal in deze functie veel in contact staan met verschillende afdelingen. Op jouw afdeling werk een hoop ervaring, ze zijn er klaar voor om jouw nieuwe ideeën en inzichten te vernemen en te implementeren. De sfeer in het team zou ik omschrijven als betrokken en gezellig. Iedereen kent elkaar goed en er is tijd voor lolletje. Functie:product proces engineer
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via y.vandernat@connetix.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Project Engineer Connetix 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures