Vacature Proposal Writer - Ook beschikbaar voor starters

Proposal Writer - Ook beschikbaar voor starters in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het organiseren, coördineren en duurzaam uitvoeren van mobiliteitsdiensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Zij zorgen ervoor dat reizigers veilig, efficiënt en comfortabel van A naar B worden gebracht, waarbij ze verschillende soorten vervoer aanbieden, zoals Wmo-vervoer, leerlingenvervoer en ziekenvervoer.

Maar deze opdrachtgever gaat verder dan alleen vervoer. Zij streven ernaar om de mobiliteitsbranche in Nederland te transformeren door duurzaamheid en innovatie centraal te stellen. Zij investeren in geavanceerde technologieën en slimme oplossingen om de mobiliteit van de toekomst vorm te geven.

Ik ben enthousiast om jouw sollicitatie te ontvangen en te ontdekken hoe jij een essentiële rol kunt spelen bij het vormgeven van een duurzame en innovatieve in de mobiliteitssector.

Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog! Ik kijk uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om met jou in gesprek te gaan.

-Allison van Dams-

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren en bekwaam tenderschrijver met minimaal 2 jaar ervaring? Of ben je een starter of wil je een carriere switch maken? En ben je gepassioneerd over schrijven, duurzaamheid en innovatie? Dan hebben we een interessante functie voor jou binnen een dynamische organisatie met tal van uitdagingen.

Het doel van de opdrachtgever is voor de komende jaren om de toonaangevende, efficiënte en innovatieve speler te worden in de mobiliteitsbranche in Nederland. Zij streven ernaar om voorop te lopen in duurzame klantgerichtheid, medewerkersontwikkeling en ICT-toepassingen. Zij geloven dat duurzaamheid en innovatie de sleutel zijn tot het creëren van een betere mobiliteitservaring voor iedereen. Daarom integreren zij milieuvriendelijke praktijken in onze bedrijfsvoering en zoeken ze constant naar nieuwe mogelijkheden om de diensten te verbeteren en te vernieuwen.

Wat ga je doen?

Als Proposal Writer ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsdeel van de inschrijvingen. Je schrijft, stelt samen en dient tenders in. In nauwe samenwerking met het tenderteam analyseer je de klantvraag, bepaal je de beste strategie en schrijf je een overtuigend, SMART-plan. Daarnaast speel je een actieve rol in het bevorderen van duurzaamheid en innovatie binnen de mobiliteitsdiensten van de opdrachtgever.

Functie-eisen
 • Analyseren van bestekken en uitvoeren van onderzoek
 • In samenwerking met het tenderteam de beste invalshoek en strategie bepalen om te winnen
 • Schrijven en indienen van offertes
 • Coördineren van het offertetraject
 • Bijhouden van de administratie van de tenderafdeling
 • Bieden van proces- en projectondersteuning bij aanbestedingen
 • Evalueren van aanbestedingen en doen van verbetervoorstellen
 • Leveren van een bijdrage aan de visie- en beleidsontwikkeling binnen de tenderafdeling, met speciale aandacht voor duurzaamheid en innovatie
 • Uitvoeren van overige werkzaamheden
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand (schaal 12 gebaseerd op de Bedrijfsregelingen) op fulltime basis (40 uur).
 • Inschaling is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Maar liefst 200 vakantie-uren als je fulltime werkt
 • en natuurlijk 8% vakantiegeld.


Functie:Technisch verkopers en artsenbezoekers (m.u.v. ICT)
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via allison.van.dams@yacht.nl of 06-57065181. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Proposal Writer – Ook beschikbaar voor starters Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures