Vacature Relatiebeheerder Particulier

Relatiebeheerder Particulier in Poortugaal

Heb jij enige ervaring binnen het verzekeringswezen en krijg jij energie van het adviseren van particuliere relaties? Dan zijn wij namens You Sure op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Wanneer de telefoon gaat, ben jij de eerste die klaarstaat om antwoord te geven. Advies geven is jou op het lijf geschreven, altijd persoonlijk en met een professionele toets. Dit advies baseer je op grondige analyses van de financiële risico's binnen de relatie. Je hebt niet alleen een klantgerichte instelling, maar ziet ook kansen om de zaken commercieel aan te pakken. Hierdoor bouw je sterke relaties op in het domein van particuliere schadeverzekeringen.

Jouw taken? Relaties op de hoogte houden, gegevens actueel houden en zorgen dat dossiers compleet en netjes zijn. Kortom, je bent die onmisbare schakel waarop onze klanten en potentiële klanten altijd kunnen vertrouwen.

Functie-eisen

 • Mbo werk -en denkniveau
 • WFT Basis
 • Het is handig als je ervaring hebt met DIAS

Organisatie

You Sure profileert zich als de toonaangevende adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken, met een scherp oog voor de financiële belangen van haar klanten. Echter, een goed advies is slechts de start. Bij You Sure draait alles om de klant. In de financiële wereld maakt You Sure het verschil dankzij haar persoonlijke touch, betrouwbare raadgeving, snelle service en vernieuwende aanpak. Klanten hebben continu toegang tot hun essentiële documenten en contactinformatie via het You Sure KlantenPortal.

Vanaf de start in oktober 2011 heeft You Sure haar huidige omvang bereikt door zowel overnames te realiseren als autonome groei. In 2022 heeft You Sure haar marktpositie bevestigd door op de 11e plek te staan in de Top 100 Intermediairs van AMWeb, met een indrukwekkende omzet van 60,5 miljoen euro.

Arbeidsvoorwaarden

Als Adviseur Particulier ben jij een belangrijk onderdeel van de organisatie en daar staat natuurlijk wat tegenover. Dit kan jij van ons verwachten:

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Premievrije pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen
 • Borrels, personeelsfeesten en onder andere “Fit & Fun” acties

Cultuur

Als dynamisch team van jonge experts in een van de snelst evoluerende bedrijven binnen de financiële wereld, is You Sure we best trots op wat ze doen. Ze zijn constant in beweging, zetten onze klanten op de eerste plaats en streven samen naar het hoogste potentieel voor zowel You Sure als hun medewerkers.Functie:Verzekeringsagenten
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3250
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via b.gilkes@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Relatiebeheerder Particulier Personato 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures