Vacature Sales Coördinator

Sales Coördinator in Rotterdam

In deze rol draag je bij aan de verdere uitbouw van de verkoop van diverse producten binnen het salesteam. Je stelt je binnen de afdeling op als contactpersoon van zowel de leveranciers als de accountmanager, jij bent een commerciële spin in het web van bestellingen.

Wat krijg jij?

Je gaat aan de slag bij een internationaal en ambitieus bedrijf en daar kan jij in mee groeien, zowel in de breedte als verticaal stapjes omhoog! Daarnaast zijn er echte Rotterdamse feestjes en borrels. Denk hierbij aan Kerst, Pasen of de haringparty’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning! En wat vind je verder in het contract?

 • Een bruto salaris indicatie tussen €3500,- en  €4000,-;
 • 28 vrije dagen;
 • Een premie vrij pensioen;
 • Reiskosten worden gecompenseerd. Voorkeur wel dat je met het OV komt;
 • Het bedrijf zet in op trainingen en opleidingen. Denk jij dat je met een bepaalde studie of training verder komt, dan gaan jullie daar samen mee aan de slag;

Functieomschrijving

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een groot deel van het verkoopproces en relatiebeheer. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van het orderproces; inboeken van orders en klanten op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de markt. Jij houdt van A tot Z zicht op het interne verkoopproces, houdt klanten tevreden en herkent de commerciële signalen. De accountmanagers waar jij nauw mee samenwerkt geeft de klanten productadvies en voert de onderhandelingen over de prijzen. Jij verwerkt deze gegevens op jouw beurt weer voor een goede afhandeling van alle orderaanvragen. Jij zorgt ervoor dat het contact met de leveranciers altijd van uitstekend niveau is, hiermee blijf je op de hoogte van alle ontwikkeling en informatie die belangrijk zijn voor de accountmanagers en dus de klanten. 

Jouw werkgever

Je gaat aan de slag bij een marktleider op het gebied van productontwikkeling met meer dan 4000 werknemers in meer dan 50 landen op 6 continenten. We hebben het hier over een wereldwijde speler! Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, in Rotterdam, en telt meer dan 80 medewerkers. Maar wat maakt dit bedrijf zo bijzonder? Ze zijn gespecialiseerd in chemicaliën en voedingsingrediënten. Hoewel dat wellicht niet direct spannend klinkt, komen we dagelijks in aanraking met hun producten. Denk aan een natuurlijke zonnebrandcrème zonder parfum, maar met een heerlijke geur, lippenstift die lang blijft zitten of een veganistische koek! Welke technische en wetenschappelijke formules zijn nodig om deze eindproducten te creëren? Hier komt dit bedrijf in actie, ze bieden oplossingen voor klantproblemen met behulp van hun interne technische expertise. Ze kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden en zorgen voor de distributie ervan. Met laboratoria over de hele wereld en samenwerkingen met technische groothandels, leveren ze altijd en overal!

Jouw functie als sales coördinator in het kort: 

 • Ordermanagement waarbij je in contact bent met klanten, commerciële afdelingen en logistieke partners;
 • jij bent op de hoogte van de behoeft van de klant, begrijpt hun doelstellingen en begrijpt hoe je alle werkzaamheden in kaart moet brengen. Je ziet commerciële kansen en weet hoe je op de beste manier alle betrokken partijen tevreden houdt.
 • je zorgt ervoor dat alles administratief in de systemen helemaal op orde is; 
 • je werkt voor de Benelux afdeling van een internationaal bedrijf. Dit betekent dat regelmatig internationaal klantencontact hebt;
 • je stelt commerciële- en logistieke rapportages op voor leveranciers, klanten en de betrokken accountmanager.

   

Wat breng jij mee?

Jij wordt hier als sales coördinator gelukkig als je over een gezonde dosis ambitie en initiatief beschikt. Het bedrijf wil stappen zetten en is dan ook op zoek naar een collega die hier graag in meegaat. Dit kan zowel op het gebied van supply chain als commercie. En verder? 

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding;
 • Heb je eerder gewerkt in een bedrijf in dezelfde branche en b2b ervaring opgedaan? dan heb jij een streepje voor;
 • je bent ervaren met het gebruik van Salesforce of vergelijkbare bedrijfssoftware;
 • uiteraard spreek en schrijf je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau. 

Klaar om het verschil te maken als sales coördinator? Laat het ons weten en wij plannen direct een gesprek met je in. Tot snel!Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Sales Coördinator JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures