Vacature Senior Salarisadministrateur Rotterdam

Senior Salarisadministrateur Rotterdam in Rotterdam

Je hebt al ervaring als salarisadministrateur en bent klaar voor je nieuwe uitdaging! Als Senior Salarisadministratie zorg jij binnen dit ambitieuze bedrijf voor een nauwkeurige salarisverwerking, waardoor iedereen correct en en op tijd wordt betaald! 

Wat krijg jij?

Dit bedrijf is goed te bereiken! Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren onder het gebouw, liever met het OV geen probleem want het metrostation is om de hoek! Verder kom je terecht in een informeel en gezellig team van 7 collega's. Je krijgt de mogelijkheid om de junioren verder te helpen ontwikkelen, en krijgt daarnaast ook zelf de kans om verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld trainingen of cursussen. Verder kun je rekenen op de volgende voorwaarden: 

 • Fulltime salaris tussen €3300,- en €4500,- bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en nog eens 6,5 ADV!
 • Je kunt 32 uur per week werken en ook hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 
 • Eindejaarsuitkering en nog meer als je goed presteert!
 • Reiskostenvergoeding en sportschool abonnement.
 • Direct een contract bij onze opdrachtgever.
 • 8,33% vakantiegeld.
 • Vergoeding voor jouw sportschool abonnement. 

Functieomschrijving

Als Senior Salarisadministrateur ga jij aan de slag met de salarisadministratie voor ongeveer 20 verschillende bv's. Binnen jouw team werken jullie nauw samen om de maandelijkse betalingen te verwerken, hierbij kom je diverse casussen van salarisadministratie tegen. Het accuraat verwerken en uitvoeren van gegevens behoren onder andere tot je werkzaamheden. Daarnaast ga jij aan de slag om de junioren verder te helpen ontwikkelen. 

Jouw werkzaamheden als Senior Salarisadministratie Rotterdam: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het salarisadministratiesysteem. Denk hierbij aan: Het opstellen van overzichten en het signaleren van fouten en onregelmatigheden.
 • Het invoeren van gegevens en verwerking van salarisadministratie in AFAS.
 • Daarbij verzamel je gegevens zoals verlofuren, vergoedingen en pensioenen. Verder het aanleveren van gegevens aan officiële instanties zoals pensioenfonds.

Meer over het bedrijf: 

Je gaat aan de slag op het kantoor waar twee Business Units zijn gevestigd, inclusief de afdelingen waar het Salarisadministratieteam verantwoordelijk voor is. In een team van zeven collega's zorg je ervoor dat 1100 werknemers van 20 bedrijven correct en tijdig worden uitbetaald. Op kantoor werk je met ongeveer 45 collega's. Hoewel het bedrijf een groot personeelsbestand heeft, heerst er een informele en gezellige sfeer met korte communicatielijnen. 

Wat breng jij mee?

Als Senior Salarisadministrateur kom je terecht in een team met junioren. Daarom zoeken wij een kandidaat die de junior collega's meer kan leren en kan helpen bij lastige cases. Wat vragen wij verder: 

 • Bij voorkeur heb jij een afgeronde financiële mbo+ of hbo opleiding.
 • Heb jij dit niet maar wel 1 tot 5 jaar werkervaring op de afdelingen Salarisadministratie en/of Payrolling? Wij zijn geinteresseerd!
 • Kan jij goed overweg met MS Office, Outlook en AFAS? Mooi! 
 • Heb jij je PDL of VPS gehaald? Top, dit is namelijk een pre.

Herken jij jezelf hierin? Ben jij die Salarisadministrateur die wij zoeken? Klik dan snel op solliciteren. Je kan ons uiteraard ook bellen of mailen.Functie:Loonadministrateurs
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via amsterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Senior Salarisadministrateur Rotterdam JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures