Vacature Tandartsassistent

Tandartsassistent in Rotterdam

Tandartsassistent 20-24 uur

Geschreven door op 27 mei 2024 .

 • Part Time
 • Rotterdam
 • 3 uur geleden geplaatst

Jouw vaardigheden, onze steun - samen voor betere zorg

Word jij dé nieuwe collega voor onze praktijk Zalmhaven inRotterdam? We hebben een vacature beschikbaar voor jou op de volgende dagen: dinsdag en donderdag en om de week op vrijdag . Jouw werktijden zijn van 07.45-16.30 uur.

Jouw rol als tandartsassistent in onze praktijk

Als tandartsassistent ben jij de drijvende kracht in de behandelkamer. Samen met de tandarts vorm jij een onverslaanbaar team, om zo de beste tandheelkundige zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.

Je bent niet alleen de organisator achter de schermen, maar ook het stralende gezicht dat elke patiënt verwelkomt met een glimlach. Of het nu gaat om het maken van röntgenfoto's, het verzorgen van afdrukken of het assisteren bij verdovingen, jij bent de multitasker die alles perfect voorbereidt.

Maar jouw taken reiken verder dan de behandelkamer, om de week zal je ook werkzaam zijn als balie assistent. En laten we het belang van hygiëne niet vergeten. Jij bent de bewaker van steriliteit en onderhoud, ervoor zorgend dat al onze instrumenten en apparatuur voldoen aan de hoogste normen, om zo de veiligheid van onze patiënten te waarborgen.

Onze sfeervolle praktijk is gevestigd in de wijk Scheepsvaartkwartier midden in Rotterdam. Zoals je begrijpt is er helaas geen gratis parkeergelegenheid, maar met het OV is het prima te doen. De metro stopt op 2 minuten loopafstand en ook stopt er een tram op 7 minuten loopafstand van de praktijk.
Wij zijn een kleinschalige tandartspraktijk voor het hele gezin. Op dit moment gebruiken wij 2 kamers, maar in de toekomst komen er meer. Momenteel bestaat ons team uit 2 ervaren tandartsen, 2 mondhygiënisten en 3 assistentes. De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door onze praktijkmanager. Ons team vormt een gemêleerd en gezellig groepje binnen en gemoedelijke sfeer.
Onze werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 07.45-16.30 uur
Binnen de praktijk heb je onder andere de beschikking over een OPT apparaat, een 3d mondscanner en een microscoop.
Onze tandartspraktijk is onderdeel van Prime Dental Alliance.

Wat bieden wij jou

 • Een passend salaris, op basis van jouw werkervaring
 • Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, pensioenregeling, Lease-a-Bike, een collectieve zorgverzekering en gezellige teamuitjes zijn voor ons vanzelfsprekend.
 • Opties om je continu te blijven ontwikkelen via de PDA Academy
 • Alle tools vanuit PDA om je werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken
 • Alle tools vanuit PDA om met een glimlach naar je werk gaan

We hebben een vacature beschikbaar voor 2-3 dagen per week. Dinsdag & Donderdag als allround tandartsassistent en om de week op vrijdag als balie assistent.

Jouw tandheelkundig talent

 • Je volgt de opleiding tot tandartsassistent of hebt ervaring als tandartsassistent. [Hierbij bestaat de mogelijkheid om intern opgeleid te worden.]]
 • Je bent in het bezit van een titerbepaling (hepatitis B) [of bent bereid deze te behalen.]]
 • Het hebben van ervaring met het programma Exquise Next Generation is een pluspunt.
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal.
 • Je hebt een flexibele werkhouding, kan goed samenwerken en bent energiek.
 • Je bent representatief, patiëntgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Over Prime Dental Alliance

Onze alliantie bestaat uit meer dan 60 prachtige tandarts- en orthodontiepraktijken, waarin ruim 1100 mondzorgprofessionals werkzaam zijn. Elke praktijk heeft zijn eigen unieke identiteit en cultuur, maar samen vormen we PDA!

Bij PDA profiteer je van de nieuwste technologieën, geavanceerde apparatuur, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Tegelijkertijd heerst er een warme en persoonlijke sfeer binnen de praktijk bij jou in de buurt.

Interesse? Solliciteer dan nu

Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen, zodat wij elkaar kunnen leren kennen!

Functie:tandartsassistent
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PDA Construct via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures poortugaal
 2. Tandartsassistent PDA Construct 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures