Vacature Teamleider 5 ploegendienst

Teamleider 5 ploegendienst in Spijkenisse

Ben jij een gedreven leidinggevende en gaat jouw hart sneller kloppen van de chemische industrie? Klinkt werken in een 5 ploegendienst met een salaris tot 6.400,- jou als muziek in de oren? Heb jij daarnaast de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als leidinggevende binnen een internationale organisatie? Lees dan snel verder!

Als shiftleader ben jij onderdeel van het operations team en rapporteer jij direct aan de production supervisor. Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en coördineren van de medewerkers in jouw ploeg. Ook ben jij verantwoordelijk voor een solide samenwerking met andere afdelingen. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere de volgende taken:

  • Jij zorgt voor een efficiënte en effectieve organisatie en allocatie van personeel, grondstoffen, voorraden en benodigdheden voor het productieproces.
  • Je bewaakt de kwaliteit binnen de fabriek en stimuleert personeel om hier bewust mee om te gaan en het te bevorderen waar mogelijk.
  • Jij zorgt voor de personeelsplanning voor de korte en lange termijn en houdt hierbij rekening met verwachtte wijzigingen. 
  • Je zorgt voor een veilige en gestructureerde werkomgeving voor jou en je collega´s.Functie:Teamleider 5 ploegendienst, Team leider
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5400 – 6300
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Teamleider 5 ploegendienst Pro Industry 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures