Vacature Teamleider Functioneel Beheer

Teamleider Functioneel Beheer in Berkel en Rodenrijs

Teamleider functioneel beheer


Haal het mooiste uit jezelf

als teamleider functioneel beheer op ons hoofdkantoor
36 uur per week
maandsalaris tussen €3.656 tot €5.483 o.b.v. 36 uur

Als teamleider functioneel beheer bij gro-up ben jij de drijvende kracht achter onze digitale transformatie. Waar innovatie, samenwerking en maatschappelijke impact samenkomen in een omgeving vol ruimte voor jouw leiderschap.

Waar kom je te werken?

Het team Informatiemanagement (IM) is onderdeel van de afdeling ICT en Informatievoorziening binnen de directie Bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van applicaties en de ontwikkeling, inrichting en verbetering van werkprocessen voor heel gro-up. Een trots team met hart voor het vak. Je legt verantwoording af aan de Manager ICT en Informatievoorziening. Je kunt rekenen op een open, gezellige werksfeer waarin iedereen toegankelijk is en waar we actief van elkaar leren.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega's uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Gepassioneerde collega's die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.

Wat ga je doen als teamleider functioneel beheer

Als teamleider functioneel beheer krijg je de unieke kans om een cruciale rol te spelen in onze digitale transformatie. Samen met de manager ICT & informatievoorziening ben jij verantwoordelijk voor het sturen van deze transformatie en het waarborgen van het succes ervan. Je werkt hierbij nauw samen met jouw directe collega; de teamleider ICT en ook met de Strategisch IT adviseur als sparring partner.

Maar dat is niet alles. Je staat ook aan het roer van het team informatiemanagement, waarbij jouw leiderschap essentieel is voor het coördineren van werkzaamheden en het coachen van jouw teamleden. Je werkt samen met een enthousiast en gedreven team van (nu nog) 4 functioneel beheerders. Samen met hen zorg je ervoor dat gegevensbeheer, gegevensbescherming, privacy en beveiliging op topniveau zijn. Voor de privacy werk je nauw samen met het team Privacy dat aangestuurd wordt door de bestuurssecretaris. Bovendien streven jullie ernaar het aantal applicaties te verminderen door uniformeren en nieuwe applicaties naadloos in beheer te nemen.

Kortom, dit is jouw kans om waarde toe te voegen bij een maatschappelijke organisatie die volop ruimte biedt voor nieuwe ideeën en creativiteit.

Dit krijg je van gro-up

  • Een maandsalaris van € 3.656 tot € 5.483 op basis van 36 uur, volgens cao Sociaal werk schaal 10. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 36 uur is fulltime bij gro-up en je bent vrij om 4 x 9 uur te werken.
  • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige hoofdkantoor, op de locaties en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor.

Dit breng je mee als teamleider informatiemanagement

Leiderschap zit in jouw DNA en je schroomt niet om beslissingen te nemen. Je zet mensen in hun kracht en je gunt jouw team de ruimte om zelf het verschil te maken. Daarnaast vragen wij van jou:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in het leidinggeven aan professionals met verbindende en coachende stijl van leidinggeven.
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Actuele kennis van technische, branche- en vak gerelateerde ontwikkelingen.

Word een gro-upper!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via .

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en ben jij straks een echte gro-upper!

Teamleider functioneel beheer

Nog vragen?


Neem dan contact op met


Corporate Recruiter

Stuur een berichtFunctie:teamleider functioneel beheer
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3656 – 5483
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Teamleider Functioneel Beheer gro-up 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures