Vacature Technisch Productiemedewerker

Technisch Productiemedewerker in Hoogvliet Rotterdam

Ben jij op zoek naar een positieve verandering in je carrière? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige producten en services levert? Dit internationale bedrijf gevestigd in Hoogvliet, heeft een geweldige kans voor jou! We zijn op zoek naar een toegewijde en flexibele productiemedewerker en servicemonteur om ons team te versterken. Hier kom je terecht in een veilige en inclusieve werkomgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tot wel € 3700,- o.b.v. jouw ervaring!
 • Direct een contract bij het bedrijf!
 • Hoogvliet; maar je reist veel in deze rol!
 • Internationaal bedrijf die snel groeit in NL!
 • Allround; jij leert alles over de producten!
 • Flexibele werktijden vanwege de opdrachten!
Wie ben jij

Heb jij een technische achtergrond in de vorm van een opleiding? Top! Al werkervaring in het veld? Nog beter!
Zijn assemblage, voorraadbeheer en service werkzaamheden jouw niet onbekend? Jij bent iemand die in staat is om zelfstandig te werken, want het grootste gedeelte van het werk voer je zelf uit. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een oog voor detail. Je hebt al vaardigheden in MS Office en begrip van een ERP-systeem, want je moet voor deze functie rapporten kunnen schrijven. Verder vink jij de volgende punten af:

 • Goede beheersing van zowel het Engels als het Nederlands;
 • Bereidheid om lange uren en weekenden te reizen met korte kennisgeving, inclusief internationale reizen;
 • Rijbewijs met eigen vervoer.
Wat ga je doen

Als technisch medewerker houd jij je bezig met diverse taken. Bijvoorbeeld het verzamelen van voorraad, assemblage, en de voorbereiding van klantbestellingen. Hierbij voer je ook kwaliteitscontroles uit, doe je transportboekingen en het laden/leveren van de producten.

Jij bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van opdrachten in-house, maar ook op installaties van het bedrijf wereldwijd. Dit kan aan boord van schepen zijn of in industriële omgevingen. Je taken omvatten reparaties uitvoeren, installaties en opstarten van de producten op locatie bij de klanten. Indien nodig, help jij de klanten in het omgaan met en onderhouden van de producten. Als technisch medewerker biedt je ondersteuning bij klantenservice voor garantieaangelegenheden en probleemoplossing. Een erg diverse functie waar je niet een taak hebt, maar een belangrijke schakel bent binnen het bedrijf!

Waar ga je werken

Bij jouw nieuwe werkgever staat innovatie en continue verbetering centraal. Als jij een gedreven individu bent met aandacht voor detail en flexibiliteit, dan ben jij de perfecte persoon voor deze job. Je komt in een klein team terecht, want dit bedrijf is aan het uitbreiden in Nederland. Je werk zal je dus vrijwel zelfstandig uitvoeren.

Je krijgt natuurlijk buiten je salaris nog wat mooie extra's! Je krijgt 25 vakantiedagen, een solide pensioenregeling en de mogelijkheid om je verder op te leiden. Het is een internationale omgeving dus je zal veel reizen, maar ook mogelijkheden hebben om je netwerk uit te bouwen wereldwijd. Zie jij jezelf hier al werken? #mkb

Sollicitatie

Zie jij het al voor je? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Technisch Productiemedewerker, Productiemedewerker
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via shola.verheijen@tempo-team.nl of 06 16 49 72 29. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Poortugaal
 2. Technisch Productiemedewerker Tempo-Team 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures