Vacature Verladingsoperator

Verladingsoperator in Spijkenisse

Al meer dan 100 jaar lang kan dit toonaangevende bedrijf worden gezien als een van de grootste verwerker en leverancier van voedingsmiddelen. Met een personeelsbestand van 40.000+ medewerkers is het dan ook een unieke kans om hier als verladingsoperator aan de slag te gaan. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm en met een bruto basissalaris van €3.000,- euro kan je direct goed in salaris beginnen! Klinkt dit aanbod interessant? Lees dan snel verder!

In deze functie kom je terecht bij een platte en informele organisatie. Er wordt van je verwacht dat jij betrokken bent bij de organisatie alle werkzaamheden naar behoren uitvoert. De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent zijn:

  • Controleren van verzegeling, laadruimte, laadopdracht en signaleren van niet-hygiënische vrachtauto’s.
  • Instellen van laadinstallaties op basis van het gevraagde productie.
  • Uitprinten van weegbrieven en registeren van afgeleverde producten.
  • Uitvoeren van eerstelijnsonderhoud.
  • Het nemen van monsters.


Functie:Verladingsoperator, Operator
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Verladingsoperator Pro Industry 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures