Vacature Vrachtwagenchauffeur bovenlader

Vrachtwagenchauffeur bovenlader in Spijkenisse

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en vooruitstrevend afvalbeheerbedrijf? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Onze gewaardeerde opdrachtgever is op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs bovenlader die zich inzetten voor het vervoeren en verwerken van afval op de meest efficiënte manier. En ze hebben JOU nodig!

Stel je eens voor: elke dag de weg op als vrachtwagenchauffeur bovenlader met een glimlach, wetende dat je een cruciale rol speelt in het schoonhouden van onze gemeentes. Als vrachtwagenchauffeur bovenlader krijg jij de kans om het verschil te maken. Je gaat op pad met een bovenlader, en soms ook als achterlader of belader, om afval in te zamelen voor verschillende gemeentes. Je bent niet alleen een chauffeur, maar ook een klantvriendelijke vertegenwoordiger van ons bedrijf.

En dat is nog niet alles! Naast het vervoeren van afval, ben je ook verantwoordelijk voor de administratie en voertuigcontroles als vrachtwagenchauffeur bovenlader. Ervaring in de afvalbranche is een absolute must, want we hebben iemand nodig die weet wat hij doet.

Je werkdag begint rond 08:00 uur als vrachtwagenchauffeur bovenlader en eindigt wanneer de klus is geklaard, meestal nog voor het avondeten. Je bent actief van maandag tot en met zaterdag, en je draait ongeveer 45-50 uur per week.

Ben jij de gepassioneerde vrachtwagenchauffeur bovenlader die wij zoeken? Twijfel niet langer en grijp deze kans met beide handen! Neem snel contact met ons op via 0180-745747 of stuur jouw cv naar info@iqselect.nl. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan - word vandaag nog de held van ons team als vrachtwagenchauffeur bovenlader!Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur bovenlader
Startdatum:01-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Vrachtwagenchauffeur bovenlader IQ Select 01-10-2023

Bekijk ook andere vacatures