Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Rotterdam

Word vrijwilliger in onze klas! Want, het start met taal…

Taal is wat ons aan elkaar verbind en biedt kansen! Wij geven nieuwkomers taalonderwijs van hoge kwaliteit, participatielessen en les in digitale vaardigheden. We verwachten dat ons programma gaat groeien en we veel vrijwilligers nodig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar Taalmaatjes en Taalassistenten in de klas.

Voor deelnemers is het soms lastig om de Nederlandse taal te leren of om de buurt of stad te leren kennen. Als maatje zet je jouw kwaliteiten in en help je de aan jou toegewezen deelnemer met participeren in de samenleving. Heb jij een uurtje in de week over?

Wat bieden wij?

Een leuke vrijwilligerspositie in een gezellig team. Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij het uitvoeren van je taken. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt goed voorbereid op je werkzaamheden. Daarbij zijn er trainingen en bijeenkomsten. En eventueel een vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse?

Dan gaan wij graag op korte termijn met je in gesprek! Stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar Vrijwilligers SNTR t.a.v. en Patrick Calor (). Voor eventuele vragen kun je contact opnemen per e-mail ( ) of telefonisch op .

Bezoekadres
Schiekade 101
3033 BG RotterdamFunctie:vrijwilliger
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Nieuw Thuis Rotterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures poortugaal
  2. Vrijwilliger Stichting Nieuw Thuis Rotterdam 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures