Vacature Werktuigkundige - 5-ploegen - energie

Werktuigkundige - 5-ploegen - energie in Vondelingenplaat Rt

Wil jij vele huishoudens voorzien van energie? Dat kan! Als werktuigkundige bedien je een elektriciteitscentrale en stuur je diverse productieprocessen aan. Je werkt met mooie techniek en uitdagende processen. Ook krijg je goede voorwaarden en ontwikkelmogelijkheden! Als werktuigkundige controleer, beheer en onderhoud je o.a. ketel- en koelsystemen, warmte-krachtinstallaties, persluchtsystemen, stoom- en gasturbines, warmtebehandelingsinstallaties en rookgasreiningsinstallaties. Voor een complexe storing draai jij je hand niet om en je weet wanneer en hoe je noodvoorzieningen moet treffen. Je werk bestaat verder uit: het bedienen en beheren van diverse procesinstallaties vanuit de controlekamer controleren van het proces middels automatiseringssystemen en door het lopen van controlerondes verrichten van onderhoudswerkzaamheden signaleren van zowel mechanische als elektrische storingen en deze verhelpen aandragen van verbetermogelijkhedenFunctie:procesoperator chemie
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 5200
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via nelson.costadebrito@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Poortugaalkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de poortugaalkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Poortugaal
  2. Werktuigkundige – 5-ploegen – energie Processionals 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures